Elementer funnet i babyens rom

June 1

Mange trodde går inn i hvilke elementer å sette i babyens rom. Foreldre ønsker å gjøre valg som en balanse mellom funksjonalitet, stimulering og ro. Barnehage elementer tendens til å falle i tre grunnleggende kategorier: strenge nødvendigheter, elementene som kreves for komfort og ekstra det tilpasse rommet. Mens mye mer er pakket i noen barnehager enn andre, listen over grunnleggende baby rom elementer forblir den samme.

Barneseng

Barneseng og madrass er de to viktigste objektene i babyens rom. Teknisk, alt annet er ekstra eller kan holdes i et annet sted. Noen nye foreldre som bor i små leiligheter, for eksempel er kjøpedyktig bruk et stort skap for deres nyfødt rom---i det de plass bare sengen og andre baby elementer er plassert andre steder. Cribs kommer i forskjellige stiler, men alle må oppfylle visse standarder. En standard tommelfingerregel er at en boks med brus bør passe gjennom slats. Fast madrasser anbefales vanligvis for å redusere risikoen for Krybbedød (krybbedød).

Stellebordet

Baby rom inneholder vanligvis et stellebord, som er mer som en endring stasjon. Tabellen overflaten er høy slik at foreldre ikke trenger bøye for å endre bleier. Nesten alle endre tabellene har hyller eller skuffer for lagring baby omsorg nødvendigheter som bleier, våtservietter, burp klær, kremer og salver--- og noen grunnleggende klær elementer som onesies. De vanligvis har en dekket skiftende tabellen pute for babyens komfort. Så praktisk som endrer tabeller, noen foreldre velger å gi slipp på å eie en budsjettmessige eller romlige årsaker. Et skiftende pad brukes på gulvet og en bleie pose bleier og andre nødvendigheter utføre jobben.

Stol

En behagelig stol, vanligvis en rocker, finnes i de fleste barnehager for å gjøre sent natt feedings og beroligende barnet tilbake til å sove lettere. Det er vanskelig for alle nye foreldre å alltid lulle barnet tilbake til å sove mens du står---en komfortabel stol gir lettelse. Mens gyngestolen er tradisjonell, kan dagens Babyrom ha et overstuffed stolen med en ottomanske, en liten sofa eller en elegant chaise lounge.

Lagring

En kommode eller en liten armoire lagre ikke henger Babyklær er en annen vanlig barnehage element. Hvis rommet har et skap med rikelig med arbeidsplass, er det mulig å plassere sammenleggbar varer på hyllene og henge alt annet. Kommoder hjelpe lagre unødvendige elementer, for eksempel ekstra pakker av bleier og våtservietter eller klær i større størrelser. Toppen av kommoder og armoires fungerer som et sted å sette dekorative eller personlige elementer i tillegg til lav-wattstyrke lamper, som bidrar til å unngå våkne barnet om natten når litt lys øyeblikk er nødvendig.

Ekstra

Barnehager inneholde vanligvis elementer knyttet til bruk av andre elementer som barneseng ark, støtfanger pads og mobiler--- og hyller eller kurver til å organisere og inneholder alt på en endring stasjon. Et lite bord sammen med stolen er gunstig for å holde et glass vann eller en bok. Kleshengere og lagring skuffer holde skapene godt organisert.