Elektriske PVC kanal installasjon

October 15

Utsatte ledninger er farlig. Om du kjører elektrisitet til en garasje, utendørs stikkontakt eller en ekstra plugg i din butikk, må de ledningene beskyttes. PVC kanal gir beskyttelse kreves. Det er billig og enkelt å installere. Tid brukt kjører på kanal og trekke din ledninger gjennom det vil bli godt brukt. Det vil redusere risikoen for kortslutninger og utvide den nyttige levetiden av ledningene.

Før kopling

Sjekk med din lokale koden håndheving kontoret før du utfører noen elektriske ledninger. Bruk bare godkjente wire og kanal for jobben. Når du har bestemt de egentlige størrelsene av ledninger og rør, kjøres måle avstanden av de foreslåtte. Se etter hindringer kan oppstå. Forhånd planlegging og rute inspeksjon kan spare tid og muligens en annen tur til oppussing butikken.

Installere kanal

Slå av alle elektrisk kraft før du gjør noen ledninger. Hvis din foreslåtte løpe begynner på servicepanelet, stenge panelets viktigste breaker. Bruk en stor skrutrekker og tang for å fjerne en passende knockout plugg på servicepanelet.Mål og klipp den første delen av kanal. En PVC cutter vil forlate en ren, firkantet kuttet. Hvis du bruker en baufil, bruk sandpapir for å fjerne burr på slutten av røret.Sikre slutten av kanal til panelet med en låsemutteren. Bruk klemmer for å sikre kanal på veggen alle fire feet eller etter behov.For å delta deler av kanal for vanntette passform, pensel pipe-rengjøring/grunning løsemiddel på utsiden av kanal og innsiden av begynte bell eller montering. Deretter pensel lim på begge av rensede overflater. Skyv endene av felles sammen snart etter at limet som mulig.Hvis du planlegger å kjøre ledninger under jorden, være din grøft dypere enn frost linjen for ditt område. I områder uten en frost linje, bør grøften være minst 12 inches dyp. Unngå legge kanal på steiner eller andre hardt eller skarpe gjenstander.

Tips

Knytte en liten vekt på slutten av et kast mason linje. Feed linjen gjennom hver del av kanal som kan limes sammen. Når du er ferdig kjører din kanal, kan du bruke linjen for å trekke ledninger tilbake gjennom kanal.Hvis din kanal vil bli utsatt for direkte sollys, vil et lag med utvendig latex house maling beskytte PVC fra UV skade.Bruke et nivå for å gjøre alle utsatte rør kjører kvadrat og lodd får jobben et profesjonelt preg.