Elektriske problemer mellom kretsbrytere, paneler og Timer bokser

May 5

Elektriske problemer mellom kretsbrytere, paneler og Timer bokser

Elektriske problemer kan oppstå fra tid til annen. Problemene mellom kretsbrytere, paneler og timer boksene kan være ganske enkelt å feilsøke, men det er flere hensyn når du prøver å finne alle typer elektrisk problem i hjemmet. Gjør det kan resultere i en ganske sjokkerende opplevelse.

Kretsbrytere og paneler

Problemer direkte knyttet til kretsbrytere og krets panelet kan vanligvis oppdages og løses ved hjelp av en klem ammeter. En ammeter viser hvorvidt kretsen har eventuelle gjenværende spenning. Den viser også hvis det har vært noen shorts eller overbelastning. Undersøke overbelastningsbryteren ville først hjelpe du avgjøre hva slags problemet raskere enn hvis du teste individuelle krets komponentene. Hvis kretsen er utløst, bryteren i "off" posisjon og bare kan være slått tilbake til "på" posisjon. Ellers kan erstatning være nødvendig.

Ledninger

Ledninger problemer er en vanlig kilde for elektriske problemer som kan påvirke de andre komponentene i kretsen. Feil eller skadede kabler kan overopphetes - og ild farer som må elimineres. Ledninger skadet må byttes. Ledningene som har slitt isolasjon kan imidlertid brytes i elektriske tape for å være ordentlig isolert. Skadet og ubeskyttet ledninger sette unødvendig belastning på kretsbrytere, paneler og timer bokser.

Tidtakere

Timer bokser kan du programmere belysning i huset for å gå av og på på en fastsatt plan som sparer energi - i tilfelle du glemmer å slå av lysene. Fordi disse tidtakere knyttes direkte til hjemmet elektriske systemet, er mange av problemene som oppstår med dette på grunn av problemer i den elektriske kretsen som kortslutninger, dårlig elektriske forbindelser eller en overbelastet krets.

Reparasjon

Reparere krets vanligvis innebærer erstatte komponenten dårlig når det er isolert. Imidlertid, du ikke bare erstatte en komponent når kretsen er live. Dette kan resultere i alvorlig personskade eller død. Før du utfører eventuelle reparasjoner, sikre du har kuttet strømforsyningen helt og Omtest kretsen for å sikre at kretsen er ikke lenger lever. I noen tilfeller må ledningen bare være isolert, som gjøres vanligvis ved å pakke ledningen i elektriske tape. Skade ledningen skal skjønt resultere i fullskala utskifting.

Sikkerhet

Noen forholdsregler bør tas når reparere krets eller komponenter av strømbryteren. I noen tilfeller kan du enkelt vende bryteren breaker, men hvis det er skadet, det må erstatte. Erstatt komponenter og sikringer med samme størrelse komponentene opprinnelig brukt i den elektriske kretsen. Hvis du har spørsmål om din evne til å oppdage eller reparere problemer med elektriske systemet, kan du kontakte en profesjonell elektriker. Det er bedre å være føre var..