Elektriske ledninger sikkerhet

March 14

Elektriske ledninger sikkerhet

Elektrisitet er en veldig nyttig ressurs som kan være ekstremt farlig når misbrukt eller installert på en usikker måte. Hvis du gjør en feil installere avløp, kan du få våt, men hvis du gjør en feil installere strøm du kan dø. Hvis du er i tvil om dine egne evner, bør du leie en profesjonell til å gjøre arbeidet for deg.

Service boksen

Boksen service er det sentrale punktet innenriks elektriske systemet. Dette er stedet der kraften fra elektrisk rutenettet er delt opp i kretser som kjører til forskjellige deler av huset. Elektrisitet overføringer fra sentral tjeneste for uttak og brytere i hele huset bruker Elektrisk ledning. De fleste Elektrisk ledning består av to deler av kobbertråd som er isolert fra hverandre med en plast casing. Denne casing må ha sin integritet opprettholdes unntatt hvor de skjæres å være festet til boksen service eller lys, bytte, stikkontakt eller apparatet i den andre enden.

Uttak og brytere

Folk bruker majoriteten strøm for lys og apparater koblet til 110 V-uttak i veggen. Elektriske ledninger i veggene i huset knytte til lys brytere og uttak med skruer. Dette gjør den elektrisk aktuelle å kjøre i stikkontakten fra en wire gi strøm til lyset eller apparatet og fullfører krets ved kjører tilbake gjennom den andre ledningen i service-boksen. Uttak og brytere må opprettholdes i god stand, og som ikke brukes skal ha kamper satt over dem i husholdninger der barn bor.

Wire kapasiteter

Majoriteten elektriske ledninger bruker ROMEX , en felles merkevare av wire. Det er viktig å matche målestokken på ledningen til belastningene som trolig vil bli satt på den. Innenriks elektriske programmer bruker vanligvis enten 12 eller 14 gauge ROMEX . Hvis en overdreven belastning settes på denne ledningen, turen den store nåværende bryteren i boksen service. Hvis bryteren ikke riktig størrelse, forårsake overbelastningen brann i veggen. For maksimal sikkerhet må elektriske systemer riktig montering med riktig størrelse breakers og ledninger.

Kjører Wire

Nybygg, er elektrisk ledning installert etter at vegger er innrammet og før rammen er dekket med gips. I tre konstruksjon, er hull boret gjennom stenderne tillate ledninger å passere. Stål stendere har etikettpapir hull for ledninger, men disse hullene må ha plast pakninger plassert for å hindre at ledningen gnaging på den skarpe kanten av metall. Noen ledninger som passerer gjennom tre stud vegg i en ikke-standard plassering skal ha metallplater plassert over dem, bare under gips, å forhindre faren for negler blir drevet til ledningene.