Elektrisk utvalg Amp krav

November 28

Elektrisk utvalg Amp krav

Elektrisk utvalg ovner kommer i flere stiler og farger som gir hvert merke litt avstand. Men opererer de alle omtrent det samme med noen små forskjeller og alternativer med dyrere modeller. En ting som forblir konsekvent er strømstyrken kravene for elektrisk områder. Dette er viktig å vite fordi under Skalering ledninger og over størrelse breakers kan føre til potensielle brannfare.

50 amp elektrisk utvalg

Gamle utvalg ovner krever en 50 amp breaker på grunn av massiv belastningen ovner bruker for bakervarer. Seks AWG størrelse kobber eller aluminium ledninger er akseptabelt for denne størrelsen kretsen. Hvis aluminium ledninger, har den å bli installert i en CU/AL-breaker. Dette betyr at bryteren godtar kobber eller aluminium ledninger. Uttaket som komfyren er koblet til har også godta aluminium ledningene hvis det brukes.

40 amp hybelkomfyr

De fleste av de nyere Energy Star vurdert elektrisk områder krever en 40 amp breaker. Åtte AWG ledninger kreves fra bryteren til uttaket området er koblet til. Hvis aluminium ledninger, har den å bli installert i en CU/AL-breaker. Uttaket som komfyren er koblet til har også godta aluminium ledningene hvis det brukes.

Jording

Alle kretser må være jordet stikkontakt og panelet på jording buss bar. Alle jording tilkoblinger må være tett og sheathing må kutt eller knivrisp.

Spenning

Alle kretser må være dobbel pole 220 amp kretser. Unnlatelse av å overholde denne regelen kan resultere i en mulig kilde for brann. Førti og 50 amp kretser brukes for elektrisk varierer avhengig av alder og elektriske krav.