Elektrisk sentral varme bevaring Tips

February 22

En elektrisk sentralfyr gir varme et hjem. Den har tre primære komponenter - ovn (varmepumpe, kjele eller ovn), air Ledningskanalsystemet og termostaten. Selv om Elektrisk oppvarming enheter vanligvis er betraktet som en energi-effektiv måte å generere varme forhold til olje og gass, kan huseiere bruke enkelte tips å spare mer energi og spare penger på energikostnader.

Isolere ditt hjem

Isolerende hjemmet er et viktig mål å spare varme og redusere energikostnader. Dette gjelder om din sentralfyr produserer varme fra varmepumpe, ovn eller kjele. Isolerende et hjem hindrer varm luft blir raskt mistet til loftet eller gjennomgangen plass over den stiger, som kan gjøre romtemperaturen føler kjøligere. U.S. Department of Energy anbefaler legge isolasjon til eksisterende isolerte områder, som loftet, og sette isolasjon over en garasje, gjennomgangen plass eller bak en vegg som fører til loftet - steder som kan ikke nytte av isolasjon nå - for å redusere hjem oppvarming regninger.

Lavere termostat

En høyere termostat innstilling fører til høyere oppvarming regninger. Den anbefalte temperaturinnstillingen er 70 grader for dagtid og litt kjøligere for nighttime vinteren. Atmos Energy co hevder at for hver grad over 70 grader, et hus betaler 4 til 6 prosent mer i oppvarmingskostnader. Det anbefaler også senke termostaten til 55 grader hvis du planlegger å være borte for en lengre periode å spare energi.

Seal lekk luft kanaler

En elektrisk sentralfyr frakter varme gjennom et hjem gjennom et system av luftkanaler. Selv om systemet er generelt godt designet, kan en lekkasje oppstå hvor som helst langs luft duct systemet, særlig på ledd. Når en lekkasje oppstår, kan varm luft å flykte til loftet og gjennomgangen plass og gjøre huset kjøligere. Spare varme ved inspeksjon din luftkanaler for mulig lekkasje eller ansette en oppvarming reparasjon tekniker for å gjøre det. Hvis du oppdager en lekkasje, forsegle den med folie-faced bånd eller duct tape.

Erstatte eller ren Filter

De fleste sentralvarmesystemer har luftfiltre at hindrer støv og rusk fra inn i hjemmet. Men kan disse filtrene bli tett over tid, som begrenser luftstrømmen og fører varmeren jobbe hardere. Erstatte et engangs filter eller rengjøre en gjenbrukbare om hver tredje måned og noen ganger mindre i vintermånedene å holde systemet fungerer effektivt. Atmos Energy co sier at du kan lagre 5 prosent i energikostnader bare ved å holde din filterene ren.