Elektrisk peis SIKKERHETSADV ARSLER

April 22

Elektrisk peis SIKKERHETSADV ARSLER

Elektrisk peis og Romoppvarmere er en rimelig måte å varme opp mange rom i hjemmet, og mens de er renere og enklere å bruke enn tradisjonelle tre eller gass-brenning peis, bør du ta i betraktning alle sikkerhetsforskrifter før kjøp og styre apparatet.

Sertifisering

Aldri kjøpe en elektrisk peis med mindre et laboratorium som gjenkjennes nasjonalt har testet og sertifisert peisen. Produsenter må oppfylle visse kriterier nasjonalt lovpålagt av Consumer Protection and Safety Commission (CPSC) for elektriske, parafin, ventilerte og unvented Romoppvarmere.

Automatisk cut-off og vakter

Alle elektrisk peis må komme med en automatisk cutoff enhet som de velter, som er en brannforebygging mål. En annen slik måling som kreves av CPSC er at alle elektrisk peis og varmeovner må ha tilstrekkelig oppvarming spoler og oppvarming vakter for å unngå brann.

Beliggenhet

Peisen installeres i et område som inneholder en brennbart overflate. Også Legg ikke tepper, gardiner, møbler, sengetøy eller andre brennbare materialer på eller nær en elektrisk peis.

Bruk

Bruk alltid elektrisk peis ovnen i samsvar med fabrikanten retningene. Hvis du lar et rom for en lengre tid eller å sove, alltid slå av enheten. Mens et elektrisk peis ikke vil generere karbonmonoksid, er det fortsatt en brann risiko og fare for overoppheting. Berør kveiler av en elektrisk peis, og aldri sove i en elektrisk peis heater.