Elektrisk gjerde instruksjoner

December 28

Elektrisk gjerde instruksjoner

En elektrisk gjerde er én måte å motarbeide foraging dyr kommer i hagen din prøve plantene dine, og også en måte å holde din husdyr inneholdt. En elektrisk gjerde er en ledning gjerde som har en energizer som konverterer elektrisitet eller batteristrøm i en elektrisk ladning. Tillegget sendes gjennom gjerdet ledningene. En touch av elektrifisert gjerdet er vanligvis nok å avskrekke dyr fra innstigning din hage eller prøver å forlate.

Instruksjoner

•Locate en 120 volt polarisert uttak på hjemmet ditt, eller rundt hjemmet ditt, som er dekket av en Fortelt eller ellers beskyttes elementene.

•Stasjon forankring stangen inkludert i gjerdet kit i bakken av pounding den til jorden med en gummihammer. Hvis en jording stang ikke er inkludert i pakken, finne jording stang som er 6 fot lang.

•Installer elektrisk kontrolleren i henhold til instruksjonene som følger med kontrollen. Bruke en 10-14 gauge wire isolert til 20.000 volt som jording ledningen og kjøre den fra kontrolleren jording tilkobling til jording stangen. Klemme grunnstøtingen ledningen til stangen med jording vedholderen.

•Dig hull for gjerdet innlegg slik at en tredjedel av innlegg lengden er gravlagt. Sett stangen i bakken og støpe i hullet rundt innlegg. At betongen til å tørke for 24 timer.

•Sett elektriske wire gjerder fra innlegget lengst borte fra kontakten. Plasser isolatorer på hver stang eller hver 3 meter for å holde den elektriske ledningen. Installere isolator ved å stikke en skrutrekker gjennom midten av isolator og skru den i gjerdet innlegg. Mate den elektriske ledningen gjennom isolator. Koble ledningen til dirigent bruke instruksjonene som følger med kit.

•Vri på strøm og bruke et voltmeter å test det din wire mottar strøm fra dirigenten på spenning angitt av kit instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Aldri nærmer en elektrisk gjerde eller Juster ledninger i tordenvær.
  • Hvis elektriske gjerdet er nær et boligområde eller offentlig veg, legge varselsignaler gjerdet.