Elektrisk garasje døren åpen feilsøking

October 14

Elektrisk garasje døren åpen feilsøking

Mesteparten av tiden elektrisk garasjen dør openers er en praktisk tillegg til hjemmet. Men når de feil, de kan forårsake mange problemer som du scramble å avgjøre hva som kan være galt med dem. Prøv noen feilsøking tips å diagnostisere problemet med din elektrisk garasje døren åpen.

Instruksjoner

•Kontroller optiske sensorer hvis garasjen dør vil ikke åpne. Dette er en av de vanligste årsakene til en garasjeport som ikke fungerer. Optisk sensor eller "øyne" må være rettet mot. Hvis de er unaligned, døren åpnes ikke eller lukke. Øyne ligger ca 6 inches fra bakken i hver ende av garasjeporten. Se etter noe som kan blokkere øynene, eller se om øynene er justert. Hvis ja, rotere øynene slik at de er rettet mot hverandre.

•Kontroller at døråpner garasje er koblet og har makt Hvis døren ikke fungerer ved hjelp av knappen i garasjen eller fjernkontrollen. Kontroller at enheten er plugget i og at strømmen er på. Kontroller sikringsboks og strømbryteren, og tilbakestille dem, om nødvendig. Se etter en overbelastet motor ved ventet 15 minutter og prøve å operere døren igjen. Hvis dette ikke fungerer, må du kanskje en kort i døren kontroll eller bell ledningen. Sjekk ledninger og reparere dem etter behov.

•Kontroller å kontrollere at fjernkontrollen virker. Hvis døren åpnes fra trykknappen har du sannsynlig et problem med fjernkontrollen. Endre batteriet og se hvis døren vil fungere. Hvis fjernkontrollen har en "Lås", må fjernkontrollen ikke er låst av vende bytte til "off". Hvis dette ikke hjelper, kan fjernkontrollen ikke sende et signal. Omprogrammere din systemkode ifølge brukerveiledningen.

•Kontroller at døren kontrollen fungerer hvis garasje døren kan åpnes av fjernkontrollen men ikke døren CTRL-knappen. Fjern kontrollen dør fra garasje veggen ved å skru ut platen. Koble ledningene fra kontrollen døren og hold motsatte-farget ledninger å se hvis garasjeporten fungerer. Fall kontrollen døren må byttes.

Tips og advarsler

  • Se brukerhåndboken som fulgte med din elektrisk garasje døren åpen. Dette er mest nyttig og korrekt verktøyet du har for å feilsøke bestemte modellen av åpneren. Holde brukerveiledningen hendig gjennom feilsøkingsprosessen å identifisere viktige deler av systemet.
  • Hvis du hører sliping eller skraping lyder fra oven, er det et problem med enhetens tannhjul eller motorer som må bli sett på av en lisensiert tekniker. Kontakte en lokal reparasjon person du stoler på.