Elektrisk farene ved bassenget lys

October 28

Elektrisk farene ved bassenget lys

Mange farer er forbundet med svømmebasseng, og mens det er aspekter ved svømming som forårsaker langt mer skader og dødsfall, undervannskamera belysning i et basseng kan være dødelig i noen tilfeller. Elektrisitet, som er nødvendig for belysning og vann ikke blander. Så er forberede for nødhjelp og alle riktig tiltak for å sikre sikkerhet i en tent pool viktig.

GFCI

Bakken-feil-krets-Interrupters (GFCI) er utviklet for å avbryte gjeldende av en elektrisk enhet på utsalgsstedet hvis det er en inkonsekvens i kraft av dagens. Denne enheten kan forhindre elektrosjokk, som en kort i belysningen i bassenget feilfunksjoner belysning. Fravær av denne typen stikkontakt kobler ditt hjem makt til bassenget belysning kan medføre store elektriske risiko.

Forfalt

Forfalt bassenget belysning kan føre til vann lekkasje rundt lyset, betyr det kan potensielt nå krets av lysene og føre en elektrisk strøm inn bassengområdet. Belysningen må være vanntett å forhindre støt.

Tilgang til makt

Faren for bassenget belysning er når bassenget eiere ikke er skikkelig forberedt for nødstilfeller. Generelt påvirker en elektrisk krise i bassenget relatert til belysning bare fysisk de i bassenget. Faren vil ikke slutte inntil den elektriske strømmen er slått av. Hvis bryteren kontrollere strømkilden ikke er lett tilgjengelig, eller hvis det ikke på et tydelig sted, gjeldende kunne fortsette å skade for en lengre periode.

Riktig redning verktøy

Fraværet av skikkelig redning verktøy er en alvorlig fare hvis det er en elektrisk uhell i bassenget. Bassenget eiere bør ha lett tilgang til en glassfiber gjeter kjeltring eller hjelpe krok å trekke offeret fra vannet. Noen dykking i å lagre offeret er ikke nyttig siden vannet er elektrisk ladet. Det vil bare føre til ekstra fare.

Ekspert installasjon og vedlikehold

Hvis bassenget belysning systemet ikke ble installert av en kvalifisert ekspert, er det større sjanse for installasjon, som kan føre til elektrisk farene i bassenget. Neglisjere å ansette eksperter for installasjon, eller unnlater å ha lys på bassenget skal inspiseres og vedlikeholdes av kvalifiserte fagfolk, kan føre til de samme typene farer.