Elektrisk 220V Plug typer

April 25

Koble utstyr eller utstyr til en strømforsyning med vekselstrøm (AC) krever både en mannlig og kvinnelig plugg. Mann plugg finnes på apparatet og kvinnelige pluggen er knyttet til strømforsyningen som et utløp. Det finnes ulike plug typer for 220V AC strømforsyning.

Ovner og tørketromler

En av de vanligste 220V pluggene brukes i husholdningen ovner og tørketromler. Pluggen har en tre-fase ledninger system uten en sikkerhet bakken. Pluggen kommer med tre pinner; pinnene kan være flat eller vinklet for låsing pluggen på plass. En enkelt 220V går direkte fra kontrollboksen panelet eller sikring og i 220V stikkontakt, vanligvis kalt en "home run" linje.

Business utstyr

Noen stykker av business bruk en tre-fase sett at har en sikkerhet bakken lagt på pluggen. Pluggen har fire pinner stikker fra slutten og 220V stikkontakt må samsvare med denne typen plug. Dreiebenker, møller, CNC-maskiner og andre vanlige forretningsutstyr har denne typen 220V plugg. Et hjem kjøre er løp direkte til utløpet fra en cut-off bryter som kan kontrollere og slå av strømforsyningen uten å koble fra maskinen.

Ubalansert laster

Mange store typer business utstyr og maskiner krever en 220V plugg som kan styre ubalansert laster. Disse elektriske lastene variere opp og ned under drift av utstyret. Presser, slag, store kjedelig maskiner og andre forretningsutstyr kan ha denne typen plugger. Pluggen er en tre-fase ledninger med en nøytral og en sikkerhet bakken. Pluggen har fem pinner å gi utstyret med kontinuerlig strøm selv om maskinen har ubalansert spenning krav under drift.

Internasjonale plugger

De fleste europeiske land, samt land i Afrika og Asia, bare kjøre på 220V uttak. I motsetning til de fleste av Nord-Amerika krever disse landene apparater og utstyr som opererer ut av 220V. Vanligste apparater og utstyr i Nord-Amerika bare operere på 110V, som mobiltelefon ladere, bærbare datamaskiner, TVer, lamper og andre grunnleggende apparater. Reiser til andre land med en mobiltelefon eller bærbar krever at du ta en omformer plugg med deg for å bruke utstyret. Pluggen er koblet til en omformer og kan koble til 220V uttak, mens mobiltelefon laderen kobles til boksen converter lar deg bruke din 110V utstyret gjennom en 220V strømforsyning.