Eldste treet sykdommer

February 22

Eldste treet sykdommer

Det er så mange som 30 arter av eldre eller hyllebær, treet. Noen av de vanligste valgene inkluderer den amerikanske eldre, den meksikanske eldre og den scarlet eldre. Dette er lav vekst trær med relativt rask vekst. De produserer rik-grønn, buskete løvverk og er mest kjent for sin blomstrende bushels som produserer små, fargerike bær.

Verticillium vil

Verticillium vil er en aggressiv, jord-borne sykdom som kan leve i jord i mange år uten en vert. Når det finnes en vert, smitter denne fungal sykdommen den eldre gjennom sin rotsystem, angripe anbudet vaskulær vev og cambium. Verticillium vil begrenser den eldre karsystemet, begrenser flyten av næringsstoffer og vann i hele treet. Dette begrenset flyt forårsaker den eldre blir utsultet. Sykdommens symptomer inkluderer wilt, droop, døende grener, vekst stunt, tidlig den høye saltholdigheten og tynning kalesjer. I utgangspunktet viser bare en del av treet symptomer mens andre områder fortsatt sunt. Det kan ta flere sesonger for verticillium vil drepe eldre. Men når eldre begynner å vise symptomer, er det umulig å lagre treet. Det er ingen kur for verticillium vil. Den infiserte eldre bør fjernes fra området og forkastet. Ingen annen vegetasjon skal plantes i stedet den eldre okkupert.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg er en vanlig sopp sykdom som produserer en hvit til grayish forsiden av sopp mugg over overflater av den eldre løvverk. Denne spore-borne sykdom er mest aggressive i varme, tørre perioder av sommeren, men transporteres ofte på bladverket i vind, regn perioder av våren. Sammen med den pulveraktig dekket, infiserte bladverket ofte forvrenges krøllet og utvikler små sopp prikker som forfalle bladverket. Alvorlig pulveraktig mugg infeksjoner også forårsake bladverket gul og defoliate for tidlig. Den eldste er pulveraktig mugg er ufarlig og er en lett behandlet sykdom når fanget tidlig. En kombinasjon av pruning og fungicidal hjelper i herding og forebygge og kontrollere denne sykdommen.

Anthracnose

Anthracnose er en leaf spot sykdom som kan være svært skadelig for eldre treet. Sporer av denne fungal sykdommen ligge sovende i sprekker og krone løvverk gjennom treets dormancy perioden. Tidlig om våren, er spores feid til utvikle løvverk og saftige områder av eldre av vind og regn. Den eldste er infisert løvverk utvikler lyse flekker som forstørre og mørkere som progressiv sykdom. Alvorlig infisert bladverket henfaller, wilts og defoliates fra treet. Den eldste er potensialet for anthracnose infeksjon er sterkt redusert når treets området holdes fri for rusk og den høye saltholdigheten. Anthracnose kan styres med fungicidal spray programmer programmene er kombinert med beskjæring av infiserte områder.

Betraktninger

Selv om eldre krever lite omsorg, er dens potensial for sykdom redusert med riktig beskjæring og vedlikehold. Spores mange infeksjonssykdommer ligge sovende på døde tre og rusk. Redusere potensialet for sykdom ved å holde den eldre miljø fri for rusk og den høye saltholdigheten. Beskjære den eldre årlig for å fjerne døde eller døende grener eller stammer. Alltid fjerne infiserte områder umiddelbart med sterilt beskjæringssakser som er sterilisert etter hvert klipp. Tynn indre grenene av din kraftig voksende eldre å øke lys og luft i den eldre, som vil også redusere potensialet for soppvekst i disse områdene.