Eldre typer elektriske ledninger

July 23

Eldre typer elektriske ledninger

Elektriske ledninger, mens du ikke fundamentalt endrer hvordan elektrisitet leveres fra panelet til utløp, er tryggere enn noensinne. Gjennom utviklingen av hjem ledninger, har materialer og skjøter blitt mer pålitelig. I alt dette endret koder for å tillate bare bestemte typer elektriske ledninger i nybygg å sikre trygg moderne bygning overensstemmelse.

Knott og rør

Opprinnelige huset hele elektriske ledninger ordningen, knott og tube, stanset tilværelse vidt anvendt på midten av 1930-tallet. I denne typen system, er wire spenn forbundet med porselen knotter. Hvor ledningen går gjennom pigger, porselen rør støtter ledningen og isolerer tre. I eldre historiske boliger, denne typen ledninger er tillatt av koden, men må overvåkes for slitasje og den odde skjøte.

Stål rustning

Pansrede AC ledninger har sine varme og nøytral ledninger går gjennom en stål kanal. Hver ledning er ytterligere isolert med gummi og en klut veve. Sentralt i denne utformingen over tid har ledningen sporadisk inspisert for smidig gummi, klut som ikke vises svidd, og sikre at stål rustning forblir fast koblet til boksene stikkontakt.

Plast Sheathing

Denne typen AC ledninger er desidert upraktisk, og i mange tilfeller, usikre. Plast skjerming tilbyr liten beskyttelse fra spiker og skruer drevet inn i veggen og kan smelte hvis utsatt for gjeldende. Dessuten, inneholder denne bare to ledninger, eliminerer muligheten for å koble til en jordet (tre wire)-enhet.

Aluminium

I vogue på 1960-tallet og de fleste av 1970 er aluminium wire fundamentalt lyd. Men problemer som lysbuedannelse kan oppstå når kobber skjøter eller uttak maskinvare er i aluminium. Dette er på grunn av det faktum at kobber og aluminium og Utvid til ulike priser når oppvarmet, forårsaker skjøter koble over tid. Grunnet dette angir kode overensstemmelse en riktig kobber skjøte til aluminium før han begynte i en stikkontakt eller kontakt. Se for blinkende lys og brytere/uttak som mystisk slutte å virke.