Ekstreme teppe pletten fjerning Tips

May 20

Ekstreme teppe pletten fjerning Tips

Å vite hvor å fjerne flekker fra teppet er avgjørende for å opprettholde det på lang sikt. Uansett hvor mye du prøver å beskytte teppet fra flekker, er sjansene gode for at du får en sta flekken på en eller annen. Heldigvis er det noen ekstreme teppe flekken fjerning tips som kan brukes på gjenstridige flekker. Best av alt, de fleste av disse tipsene krever ikke å ha dyre rengjøringsmidler eller utstyr på hånden. Faktisk kan noen av vanligvis holdt husholdning stiftene doble som pletten fjerning i et knipetak.

Natron

Natron kan brukes å løfte gjenstridige flekker fra tepper. Dette er fordi natron kan absorbere flekker forårsaket av fet eller fet. Bonusen er, natron også absorberer lukt, så det kan ta seg av lukt fra ting som husdyr og røyking også. Bruke natron som en flekkfjerner, sette et lag av det over flekken og la den sitte over natten. Vakuum flekken når du våkner og flekken skal være borte. For lukt, strør et bra lag av natron over hele teppet, la den til å sitte over natten og vakuum det i morgen.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid kan brukes på gjenstridige flekker, spesielt flekker som har farge. For å bruk hydrogenperoksid for å løfte en flekk, peroxide gjelder en ren, tørr hvit klut og forsiktig blot stained området teppet. Ikke får peroxide på andre områder i teppe fordi det kan svekkes dem. Bruk en annen ren og tørr hvit rag blot i peroxide og Gjenta disse trinnene til flekken er borte. Teste peroxide på teppet i et iøynefallende område før du bruker det på en flekk. Hvis peroxide fører misfarging, ikke bruk det for flekkfjerning.

Du kan også blande en løsning av 1 kopp hydrogenperoksid og 1 kopp ammoniakk å løfte gjenstridige flekker. Ikke bruk dette på tepper laget av ull. Denne blandingen, spray den på han flekken og blot det med en hvit klut som er ren og tørr.

Eddik

Eddik kan brukes å fjerne flekker fra mat som ketchup, kaffe og juice. Bland 1 kopp med eddik med 1 kopp vann i en sprayflaske. Spray denne blandingen direkte på flekker etter blotting så mye flekken som mulig med et papirhåndkle. Mette flekken med blanding av eddik og vann, la det sitte i ca 15 minutter, deretter blot flekken med en ren tørkepapir.