Eksterne veranda Swing prosjekter

June 6

Eksterne veranda Swing prosjekter

Utforme en utendørs veranda swing og situate den med utsikt over hagen. Prosjektene varierer i omfang og kompleksitet avhengig av stilen swing og materialet du velger å fullføre prosjektet. Mens tre er de vanligste materialet for en veranda swing prosjektet, inkluderer andre materialer metall, flettet og resirkulert plast. Se etter planer online og på din lokale jernvarehandel.

Stil av Swing

Vurdere hvordan du planlegger å bruke veranda swing før du bosette seg på design. Hvis du trenger større sittegruppe for to eller flere personer, kan du vurdere å bygge en glider swing. For to eller færre folk, en hengende veranda swing kan være ideelt. En idé er å henge en liten vidje sofa med solid kjeder som en veranda swing. Eller bygge en tre swing i ditt valg av stiler. Ideer inkluderer en rustikk gren og kvist swing, Adirondack, sedertre med sjarmerende dekorativt utklipp og moderne stiler med rette linjer og tykk slats.

Prosjektvarighet

Varigheten av en veranda swing prosjektet vil variere med noen elementer. Først må du vurdere dine ferdigheter angitt. For eksempel, hvis du ikke er komfortabel med å gjennomføre en trearbeid prosjektet fra start til slutt, kan du kjøpe en sving som trenger bare henges med kjeder. Denne type prosjekt kan gjennomføres på mindre enn et par timer. For de som er klar til å ta på hele prosjektet, det kan ta opptil bedre del av en helg.

Verktøy

For hengende en kjøpt plass, må bolter, veranda-swing kleshengere og en drill, og du kan bruke komfort kilder for jevnere swing. Vær sikker på avreise 2 til 3 føtter bak swing å tillate den å svinge fritt. For å bygge en swing, må en rekke Trebearbeiding verktøy, inkludert en båndsag, bla så, sirkelsag, en drill og en sander. For å holde kostnadene for prosjektet ned vurdere leie noen av verktøyene du ikke eier.

Puter og puter

Du kan bruke veranda swing uten dem, skaper utendørs puter og puter komfortable sitteplasser vil du bruke tid på. Dra nytte av tekstiler å innlemme et støt av farge. Velge en farge basert på utsiden av hjemmet ditt, blomstene i nærheten eller din egen favoritt nyanse. En annen idé er å bruke en farge funnet i foajeen eller stue hjemme. Se etter fet farger som rødt, lime grønt og oransje. Andre alternativer omfatter blomster mønstre, striper, planter og geometrics.