Eksempler på isolatorer i hjemmet

August 27

Isolasjon av enhver type vil forbedre effektiviteten av ditt hjem oppvarming og kjølesystem. Noen hjem isolatorer inneholder elementer som er billig, for eksempel vindusbehandling og varmt vann varmeapparatet tepper, som igjen kan føre til en redusert strømregninga. Installasjon av andre elementer, for eksempel en konkret form isolator, når du bygger et nytt hjem vil bidra til å opprettholde hjem isolasjon.

Tradisjonelle

Tradisjonelle isolatorer i hjemmet inkluderer ruller, batts og blåst i isolasjon, som finnes i loftet, vegger og kjelleren hjemme og installeres vanligvis når et hjem er bygget. Det er lurt å sjekke loft isolasjon hver 10 år eller så å sørge for at det er fremdeles effektiv. Roll og batt isolasjon gjør slutt nedgang i tykkelse på grunn av alder, og du må legge ekstra isolasjon. Hvis din isolasjon faller under 4 inches tykk, kan du legge til mer å bringe den opp til 6 inches eller mer. R19 er den tykkeste isolasjonen---det er 6-3/4 tommers tykke.

Strålende barriere

En strålende barriere er en isolator hjemme som kan plasseres på loftet på din roll, batt eller blåst i isolasjon for ekstra varmebeskyttelse. Denne typen isolator i hjemmet vil reflektere strålende varmen i stedet for å absorbere det og tar ikke plassen til tradisjonelle isolasjon, men legger til egenskapene. Strålende barrierer er en skinnende sølv materiale, som festes til en Styrofoam bord. Du bare kobler den strålende barrieren bjelker og bjelkene på loftet, og de bidrar til å frastøte varmen fra taket inngå loftet og ditt hjem. En strålende barriere kan redusere strålende varmeoverføring fra innsiden av taket på loftet.

Isolert betong skjema

Kjellere kan miste mye av ditt hjem varme gjennom bakken. Isolert betong skjemaer løser dette problemet ved å plassere pre-formet Sikringsanlegget blokkene, planker eller paneler på bakken av et nytt hjem. Betong legges i skjemaene, og sluttproduktet av isolert betong forblir på plass i huset bygges. Denne typen isolator i hjemmet fungerer fra bakkenivå oppover for å holde varme og kulde fra innstigning din hjem gjennom bakken.

Vinduet behandlinger

Doble vinduer gir ekstra isolasjon over single-vindusrute Vinduer og er en energi stjernen effektiv vare. Det er også vinduet behandlinger som har en høy isolasjon faktor bygget i dem. Gardiner er tilgjengelig med en tung varmebestandig bakside å blokkere solens varme og kulde fra innstigning din hjem gjennom vinduene. Det er også elegante gardiner som har en fast veve å tjene samme formål. Disse elementene er billig og enkelt å installere. Vinduet behandlinger vil opprettholde ditt hjem energieffektivitet.

Vann varmeapparatet teppe

En elektrisk vann oppvarmet teppe er en billig isolator hjemme. Det er en isolert teppe som du klipper ut tilpasses over varmtvannsberederen. Dette holder det varmere om vinteren, og bruker ikke mye strøm til å varme vann til hjemmebruk. En vann varmeapparatet teppe bevarer også den kalde luften fra circulating rundt varmtvannsberederen og frysing rør, som kan føre til å sprekke. Slike tepper er mest kostnadseffektive når varmtvannsberederen er plassert i kjelleren eller utenfor.