Ekorn fjerning lover i Ohio

May 17

Ekorn fjerning lover i Ohio

Ekorn har en historie som en ordensforstyrrelser dyr i Ohio. De kan komme til loftet og forårsake stor skade ved å tygge på elektriske ledninger og hekker i isolasjonen. Hvis du har et ekorn problem, bør du vite fjerning lover som dyreliv brudd kan bære alvorlig bøter og straff. Det er generelle retningslinjer i Ohio om ekorn fjerning; lokale jurisdiksjoner kan ha strengere regler. Forskrifter kan endres. kall Ohio avdeling av dyrelivet på 1-800-WILDLIFE å se etter oppdateringer.

Fangst og flytting

Hvis ekorn er en plage på din egen eiendom, det er vanligvis innenfor dine rettigheter til live-felle og flytte dem. Ville dyr kan være farlig; ta nødvendige forholdsregler. Ohio state lov angir at du ikke kan holde ekorn i din besittelse i mer enn 24 timer etter fangst, og de må frigis utenfor bygrensen. Du må få tillatelse fra grunneier før dyrene.

Selge eller holde

Mens du kanskje ønsker å bli kvitt denne pest, kanskje barn, nabo eller venn tror det ville være morsomt å holde som kjæledyr. Ifølge Ohio Department of Natural Resources' nettsted er"det ulovlig for alle å ha et eget vilt dyr fabrikasjonen av delingen av Wildlife." Hvis du tilfeldigvis være en av få med tillatelse, ikke prøv å selge eller beholde Ekornes for en pet. Ville dyr, inkludert ekorn, er ikke passende pets; de er ikke temme og bære sykdommer.

Euthanizing

Hvis live-fangst ikke er effektivt, må du vurdere dødelige midler for å fjerne ekorn. Før euthanizing ekorn, må vanligvis ved hjelp av en killing felle, du få tillatelse. Ifølge Ken Fritz, loven håndhevelse programmedlemmets programadministrator for Ohio avdeling av naturressurser Wildlife divisjon, må denne tillatelsen være skriftlig, fra din county dyreliv offiser, i form av brevet tillatelse. Hvis du heller ikke å håndtere alt papirarbeidet, kan du leie en plage kontroll selskap som skal allerede ha riktige tillatelsen. Divisjon av dyrelivet fraråder sterkt forgiftning, som det er en fare for mange andre dyrearter.

Jakt

Du kan jakte ekorn i Ohio, og det kan være en akseptabel måte å bli kvitt dem, forutsatt at det er under åpne sesongen. Du kan jakte de grå, røde, fox og svart ekorn bag grensen er seks per dag. Jaktsesongen vanligvis går fra 1 september gjennom Jan. 31. Tillatte jakt timer er vanligvis en halvtime før soloppgang til solnedgang. Sjekk lokale lover om bruk av våpen, spesielt skytevåpen, i et boligområde.