Einerbærbusker & ild farer

January 23

Einerbærbusker & ild farer

Einer er bartre busker og små trær i Sypressfamilien. De er utbredt i Nord-Amerika, og spesielt i steppe og foothill landet for Vesten er intrikat knyttet til brann.

Juniper brann økologi

Mange økosystemer i Intermountain vest med einer utviklet seg med ild. Slike conflagrations, ofte utløst av belysning, brenne vanlige pinyon-juniper skogsområder, for eksempel som er utbredt i sørvest. Stephen F. Arno notater i "Nordvest trær" som i halvtørre West vanlige bakken branner som trær som svelge er motstandsdyktige ofte drepe einer.

Brann undertrykkelse

I mange deler av vest, har ulike land-ledelse endringene oppfordret spredning av einer. Kanskje fremst blant disse er undertrykkelse av ild, som i landskap som høy lava slettene og Blue Mountain foten av sentrale Oregon har resultert i en dramatisk invasjon av sagebrush steppe av juniper savannas.

Forsvarlig plass

Regjeringer og land anbefaler huseiere i einebær landet å opprettholde forsvarlig plass rundt bygninger---dvs en kunstig firebreak å redusere risikoen for baner ødelegge deres eiendom. For eksempel anbefaler City of Colorado Springs 100 til 200 fot mellom et hus og nærmeste juniper busker, avhengig av skråningen.