Eiketrær og familie arter

July 20

Mer enn 1000 arter av trær tilhører Bøkefamilien familien, med 400 eller mer i slekten Quercus, også kjent som eiketrær. De fleste eik og relaterte trær vokser i nord tempererte soner, og løvtre fra eik familien er priset for sin varierte programmer, inkludert møbler, gulv, skipsbygging, anlegg og vin fat. Eikenøtter og frukt av eik gi mat for husdyr og dyreliv, og bark har blitt brukt for drue og medisinske formål.

Quercus

Eiketrær tilhører slekten Quercus. Den live oak er trolig det mest utbredte eiketreet i Nord-Amerika. Det finnes i de fleste områder av USA og er eviggrønne--som mister bladene i våren, nye blader erstatte dem. Andre eiketrær inkluderer hvit eik, engelsk oaks, bur oaks, pin eiketrær, red oaks, vann oaks og hundrevis mer. Valle og røde oaks har blitt brukt i skipsbygging og tannin fra deres bark brukes for soling skinn. Mange arter av eiketrær brukes også for pryd i hager og kan vokse til mer enn 100 fot høy.

Fagus

Bøk trær tilhører slekten Fagus. De vokser i tempererte områder over hele den nordlige halvkulen. Bøk trær er mest verdifulle for deres skjønnhet. Å være løvfellende, nye bladene våren er en spesielt sterke farger av grønt, og deres høstfarger kan opprette en minneverdig opptog. Bøk wood brukes primært for møbler og gulv. Lithocarpus er en underart av Fagus slekten, den mest kjente er tan oak, som finnes hovedsakelig langs Stillehavskysten i USA.

Castanea

Kastanjer tilhører slekten Castanea. De dyrkes for sine dekorative kvaliteter og sine piggete frukter som inneholder spiselige nøtter. Som andre medlemmer av Faganeae-familien, de finnes hovedsakelig i den nordlige halvkulen, og navnet sies å ha kommet fra Kastane, en by i Tyrkia. Selv om noen er urfolk til USA, er de fleste kastanjer innført. Chinquapin (chinkapin) - castanopsis og chrysolepsis, en sub-arter av slekten Castanea og er mye mindre enn kastanjetrær. De har vært verdsatt for sine hardvedgulv og som et resultat, tunge logging har redusert tallene i USA.

Nothofagus

Nothofagus er bøk trær, opprinnelig den sørlige halvkulen. De vokser i Antarktis, men finnes ikke i Afrika. Har eksistert i hundrevis eller tusenvis av år, de er funnet i skog, dekket med mose og bregner, og gi inntrykk av flere trær men er faktisk en tre med flere kofferter. Logging har tømt deres antall og i dag de finnes hovedsakelig i beskyttede områder og nasjonalparker.