Egg Shell vann for planter

February 22

Egg Shell vann for planter

I naturen, planter blomstre i type jord som er enig med dem og sjelden funnet i områder hvor jorden ikke er til sin smak. I hagen, men planter er utsatt til lokale forhold, og noen hager har perfekt jord. Næringsinnhold i jorda kan enkelt forbedres ved å legge til en rekke endringer. Kjøkken utklipp, for eksempel egg skall, kan brukes til å heve pH i de omkringliggende jord, pleie altfor Sure planting nettsteder. I tillegg kan bruker en løsning laget av kokte egg skall gi planter med viktige næringsstoffer som kalsium og magnesium.

Ernæring

Mange gartnere må takle ekstreme pH redusere næringsstoff tilgjengelighet. Jord med en pH på mindre enn 6.0 anses surt. Lime er vanligvis brukt til å heve pH i surt jordsmonn og gjør garden mer gjestfrie til et bredere utvalg av planter. Den aktive ingrediensen i hagearbeid lime er kalsiumkarbonat, eller caco 3. Egg skall er en naturlig kilde til kalsium carbonate, og resultatet løsninger fra egg skall er alkalisk og vil effektivt nøytralisere noen syren de kommer i kontakt med. Er en rik kilde til kalsium, inneholde eggshells også nitrogen og sporstoffer mengder magnesium, fosfor og kollagen, alle er viktig for sunn plantevekst.

Retninger

En egg skall løsning, plasser skjellene fra 20 egg i en stor kjele og dekk dem med 1 gallon av vann. Bringe vannet å en bølgende koke, og avsette blandingen og la den avkjøles i 24 timer. Hell løsningen gjennom en sil for å fjerne alle store deler av skallet, deretter overføre væske til en lufttett beholder og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted. Alternativt fylle en 1 gallon krukke med vann og legge egg skjell til det som de blir tilgjengelige. Vent minst en måned fra startdatoen til å fjerne noen av væsken som dette vil gi vann tiden å oppløse skjellene, fjerne de essensielle næringsstoffene i prosessen.

Bruk

Bruke egg skall vann til både innendørs og utendørs planter ved å helle den direkte til jord rundt foten av anlegget. Ukentlige programmer egg vann vil gi i nærheten flora et kalsium løft og reduserer surheten i jorda, men skiftet i pH er en midlertidig en. Å opprettholde en nøytral pH egg skall vann må brukes rutinemessig for lengden av vekstsesongen. Lys foliar feedings, blande 1 kopp egg skall vann i en quart av ferskvann. Overføre løsningen til en plast sprayflaske og spritz det jevnt over plantens blader. Denne typen fôring kan anlegget har umiddelbar tilgang til næringsstoffer som det effektivt forbigår røttene.

Betraktninger

Selv om vanlige programmer egg skall vann kan bøte visse mangler i jord, er det ikke en næringsrik gjødsel. Mange uheldige hagearbeid situasjoner kan enkelt løses ved å innlemme organisk materiale i jord. Organisk materiale som gress gresset, makulert blader, råtnet husdyrgjødsel og modne kompost forbedrer tilstanden til jorden ved å legge essensielle næringsstoffer og oppmuntre fordelaktige insekter og mikroorganismer.