Eget busker for Wild bier

February 28

Eget busker for Wild bier

Begrepet vill bee refererer til alle arter av bier unntatt honeybees. De er grunnen til at våre hager produsere grønnsaker og våre frukt trær bære frukt. Wild bier bygge reir i bakken eller døde tre og tilbringer mesteparten av tiden flyr om innsamling nektar fra nærliggende blomster. De er ikke interessert i type blomst, bare hvis blomster inneholder pollen eller nektar. For å tiltrekke flere wild bier til hagen din, prøv planting native blomstrende busker som er tilpasset klimaet.

Planting sone

Velg blomstrende busker basert på planter som er innfødt til voksende sonen. Selv om du kan se en liste over planter som er innfødt til staten, kan det være forskjellige soner i dette området. Hvis du vet din sone først, kan så du sjekke mot en liste over lokale planter for staten. Department of Natural Resources har vanligvis en liste kan du bla gjennom for staten.

Høyde

Sjekk med listen over planter som er innfødt til ditt område, og deretter vurdere om din gårdsplass er plassert på en høyere høyde, som et fjellområde. Noen planter gjør bedre enn andre i tynnere luften og ved å begrense listen å imøtekomme dette, det vil bli mindre arbeid involvert i deres vedlikehold.

Type jord

Holde inne sinn av jord i hagen din, før du velger hvilke typer blomstrende busker plante. Kanskje er det mange furutrær vokser i nærheten, som vanligvis indikerer at du har syre jord. Utføre en enkel syre test med en kit tilgjengelig fra de fleste hage sentre, hvis du ikke er sikker. Resultatet vil hjelpe deg for å finne de lokale plantene for jord, i stedet for du prøver den vanskelige prosessen med å endre pH i jordsmonnet.

Plass

Plassen er en annen betraktning når du ser på planting native busker for bier. Hvis du har mange land, kan så det ikke være et problem. Små landskaper kan bli overveldet hvis en plantet busk vokser fra en 3-fots-høy plante inn i en busk 15 fot bred eller mer. Se på de økende kravene til blomstrende busk å sikre det er rikelig med plass for en modne prøven i gården.