Egenskaper for termitter

July 5

Egenskaper for termitter

Det er mer enn 2500 arter av termitter. Men de kan deles inn i fire kategorier: dampwood, drywood, formosan og underjordiske. Uansett deres klassifisering, kan termitter vraket ødeleggelse på hjem, båter og cellulose materiale som papir. Til tross for deres likheter har hver type termitt forskjellige egenskaper som skiller en klassifisering fra andre.

Dampwood

Dampwood termitter, bor som deres navn antyder, nær våt og råtnende tre. De må ikke grave underjordiske, men Nestlé i tre. De kan finnes i Florida, Stillehavskysten og sørvest. Dampwood termitt er tiltrukket av fuktighet. De finnes i boliger som har en lekkasje i avløp eller tak. Fjerner fuktighet fra hjemmet kan redusere risikoen for å tiltrekke dampwood termitter.

Drywood

Drywood termitter neste nær ytterkledning, trelast og tre trim. Hvis de får i hjemmet ditt, kan de spise bort på møbler og gulv og etterlate spor av støv og avføring. I motsetning til andre typer termitter gjør de ikke reir i bakken fordi de ikke krever så mye vann. Drywood termitt bruker både tre og cellulose.

Formosan

De største koloniene av termitt tilhører formosan termitt. De foretrekker varmere klima og i Øst-Asia. De ble populære i USA etter andre VERDENSKRIG. På grunn av størrelsen på koloniene, er formosan termitt kjent for å være mer ødeleggende enn andre typer termitter. De er kjent for å angripe levende trær, båter og hjem. Formosan termitter vil spise cellulose og tre.

Underjordiske

Den underjordiske termitt er vingeløse og lys farge. Soldat underjordiske termitter har lengre hender enn andre og knipetang, som hjelper dem grave og grip mat. De bor underjordiske der det er fuktighet. I tillegg bygge arbeider termitt tunneler for å nå mat kilder. Disse tunneler vises hvor de spiser, som kan være et tegn på underjordiske termitter. Vanligvis unngå underjordiske termitter kaldt klima.