Egenskaper for epletrær

April 28

Med over 55 millioner tonn hvert år, er epler en av de mest dyrket fruktene i verden. Epletrær trives i mange kule klima og når stelt riktig et enkelt tre kan produsere mer enn 400 pounds av epler per år. Epletrær er mest gjenkjennelige når deres blomster finnes i våren, men det er flere unike egenskaper for epletrær som gjør trærne slike et populært valg for hjem gartnere og frukthage eiere både.

Funksjoner

Det finnes tusenvis av forskjellige apple varianter, men de grunnleggende egenskapene for epletrær som er de samme. Epletrær er løvfellende med alternate, toothed, ovale blader 1 til 2-1/2 inches lang og 3/4 til 2 inches bredt. Trærne generelt fortsatt litt liten, mellom 10 til 39 føttene, og mens de kan bli høyere. de er vanligvis beskjæres for å gjøre for enklere høsting. Apple blomstrer, kanskje den mest vakre og duftende karakteristisk for epletrær, blomstrer om våren og er hvit med en svak rosa farge. Moden epler er klar for innhøsting i høst.

Identifikasjon

Det helhetlige utseendet av epletrær er mest merkbare kjennetegner epletrær til mange tilfeldige observatører, selv når de ikke er i blomst. Epletrær, når dyrket i full sol, del i mange store grener lite bagasjerommet, noe som resulterer i en baldakin grener og blader som er vanligvis større enn treet er høy.

Klima

En av de viktigste kjennetegnene for epletrær for hjem gartnere vurdere er klimaet som sine trær er best egnet for. Mens epletrær kan ta varme temperaturer, har de en vinter chilling krav som kan være forskjellig for hver av apple varianter. Skremmende kravet, vanlig i frukt og nøtter trær, er bare mengden timer mellom 32 grader Fahrenheit og 45 grader Fahrenheit at treet mottar hver vinter. Mens epletrær kan overleve minusgrader, er det viktig at de får mellom 300 og 1200 timer (avhengig av variasjon) for skremmende behovet for selv blomstrende og normal vekst.

Betraktninger

Hjem gartnere som vil vokse epletrær bør vite at planting frø fra en apple ikke vil alltid føre epletreet av samme variasjon som frukt frøene kom fra. I stedet, frøene er en blanding av treet det ble dyrket på og treet som var på tvers pollinator. Derimot dyrkes epletrær fra grafts designet for å produsere ønskede rekke apple. Apple tree grafts er lett tilgjengelig fra hagearbeid sentre og nettbutikker.

Geografi

De fleste apple-elskere er klar over at Washington er topp apple voksende stat i USA, hovedsakelig på grunn av sin gunstige klima for apple treet vekst og produksjon. Karakteristikkene av epletrær også gjør det egnet for vekst i andre topp USA for apple produksjon, som er Michigan i New York, Pennsylvania og California. Topp fem apple varianter vokst i USA inkluderer Red Delicious, Golden Delicious, Gala, Fuji og bestemor Smith.