Egenskapene til snikende Buttercup blad

July 31

Egenskapene til snikende Buttercup blad

Native til deler av Europa og Asia, snikende buttercup (Ranunculus repens) har naturalisert i mye av USA og er nå ofte tenkt på som en luke. Likevel sine små, gule blomster kan være sjarmerende og sin lange blomst tid gjør det et godt valg for groundcover i våren og sommeren.

Identifikasjon

Snikende buttercup, også kjent som snikende crowfoot, er en urteaktig og stoloniferous flerårig vinter hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 til 9. Den blir vanligvis mellom 9 og 12 inches høy og sprer seg til en bredde på 2 til 3 fot per plante. Dens liten, fem-petaled blomster blomstrer fra mai til August. Det vil selv frø lett og i noen vill områder kan utkonkurrere lokale planter.

Blader

Snikende buttercup bladene er alternative, sammensatte og trifoliate, betyr at tre brosjyrer kombineres for å gjøre opp et enkelt blad. De er mørk grønn og skinnende, noen ganger med bleke flekker og hver brosjyre er opptil 3 inches lang og hjerte-formet til trekantet. Bladene er tydelig tenner og har tykke bust, som strekker seg ned til stammen. Tykk center årer kjøre ned midten av hver brosjyre og center heftet i hver trekant legger direkte til blomst stilken. De andre to brosjyrer kan eller kan ikke vise en stilk.

Kultur

En rekke toleranser karakteriserer snikende buttercup. Det vil vokse i full sol og dyp skyggen, om sprer raskere når gitt litt skygge og foretrekker minst delvis skyggelegging. Det krever en middels mengde vann, liker konsekvent fuktig jord og vil vokse i våt de også. Selv om det ikke er spesielt om jordtype, foretrekker det organisk rike medier. Det vil overleve blir mowed, så hvis du ønsker å vokse nær plenen du kan trimme den måten. Omvendt, hvis du prøver å fjerne den, du må grave.

Hage bruker

Tilpasningen til både dyp skyggen og våt voksende forhold gjør snikende buttercup en naturlig denizen av fuktig skogsområder og skog frynser. Det gjør også beplantet langs kantene på dammer eller andre vann-funksjoner. Dens lav vekst vane gjør den en utmerket Bunndekkende beplantning, spesielt i skyggelagte områder. Være forsiktig med plante det også fritt, som det kan ta over din hage eller villmarken områder. Snikende buttercup kan være giftig å dyrene hvis spist i store nok mengder, irriterende deres munn og fordøyelseskanalen, slik at kjæledyr ikke spise dem.