Egenskapene til Bald Cypress

August 12

Egenskapene til Bald Cypress

Bald cypress, slekten distichum, er et potensielt stort tre og medlem av redwood familien. Det er en, men en som kaster sine nåler i sen høst eller tidlig på vinteren. Vokser fra sørøstlige delene Delaware i regionen kystsletter til så langt vest som Texas, bald cypress er også innfødt til mye av lavere Mississippi-dalen. Treet har flere identifiserende egenskaper som gjør det nyttig for landscapers som en prøven, skygge og plen treet, spesielt i våtrom.

Størrelse og Form

Bald cypress prøver like høye som 130 fot er ikke uhørt, med gjennomsnittlig bald cypress mellom 100 og 120 fot høy. Trestamme diameter av dette treet nå noen ganger så mye som 10 fot, men de fleste er i 3 til 5-fots rekkevidde. Bald cypress er pyramideformet når umodne, men de eldre prøvene utvikle en flat topp, med sine bredder så bredt som 60 fot. Stammene av bald cypress ta noen ganger på en cryptomerioides blir utseende, med stammen mye større på sin base enn høyere opp på treet. I noen tilfeller, våt steder, det ser ut som woody "knær" prosjekt oppover fra røttene.

Løvverk

Nålene på bald cypress er flatt, fleksibel og myk å ta på, notater av "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen.» De nå lengder mellom 3/8 og 3/4 tommers, vokser i to rader på den tynne kvister. Grenene full av de grønne nålene har en fjærlett utseende. I høst, nålene endre til en nyanse av rød-brun før du kommer fra treet.

Flere funksjoner

Kvinnelige blomster av en bald cypress modne i kjegler formet som globes, med diameter opp til 1 tomme. De skifte fra grønn til brun. Barken av bald cypress er grå eller brun, har skjellete rygger eller langstrakt og fibrøs strimler som skrelle bort fra bagasjerommet. Treet på bald cypress er så hardt og motstandsdyktig mot nedbryting at det er integrert i etableringen av havna, broer og interiør.

Vekstforhold

Inne vill vokser en bald cypress i myrer, sumper, våtmarker og flodområde. I mange tilfeller oppstå ren står i mange trær. Bald cypress, kan selv om det foretrekker veldig våt jord, tolerere tørrere seg. Hvis jord er Sure, treet trives, men nøytral jord eller kalkholdig bakken medfører treets nåler blir gul. En bald cypress er kaldt hardføre US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonen 5. Treet gjør det bra i vind nettsteder og må være i full sol.