Egenskapen grensen landskapet ideer

January 24

Egenskapen grensen landskapet ideer

Definere egenskapen sidekanten med landskapsarbeid funksjoner legger til visuelle din utendørs mellomrom mens merking stedet hvor landet begynner. Med så mange alternativer, kan det være vanskelig å bestemme hva du skal bruke. Holde budsjettet, stil og utseende du sikter til i tankene når du velger kantlinjen for verftet.

Naturlige grenser

Naturlige grenser blandes med miljøet, gir et alternativ til menneskeskapte strukturer. Du landskapet i området rundt eiendommen din med høye hekker for personvern eller plassere en enkel rad med blomster eller dekorative gress for definisjon. Velge eviggrønne hekker som einebær eller boxwood for helårig dekning. Planter som forsythia og asalea er blomstrende busker som gir fargerike aksenter i løpet av våren. Hvis du vil gi innvirkning på egenskapen pynteborden, soaring trær et alternativ, selv om de kan ta mange år etter planting å nå full høyde.

Fekting kantlinjer

Fekting er en mye brukt landskapsarbeid funksjon brukes til å definere egenskapen grenser. Materiale for inngjerding inneholde metall, tre og plast. Fekting kan variere fra høye lenken koble sammen en imponerende følelse til hvit tre pickets for et klassisk utseende. Velge en lav gjerde hvis du ønsker bygningene på eiendommen skal være synlige, eller gå for noe høy du holder nysgjerrige øyne borte. Med slik en rekke valg er du sikker på å finne en gjerde type å møte din budsjett og stil. Fekting gir en mulighet for alle egenskapen størrelser.

Lave grenser

Ikke alle grensen typer ikke å være høy. Betong eller stein kantlinjer bare skissere eiendommen din, gir definisjon og legge visuell interesse til hagen din. Betong grenser vanligvis gi en definert linje rundt kantene og kan installeres så det er flatt med omkringliggende bakken eller litt forhøyet. Stein grenser gir en gammeldags følelse til en hage og er lett å installere selv. Bare danne en linje av stein eller stein langs linjen.

Vann grensen

Hvis du har budsjett og land området og har en forkjærlighet for de ikke-tradisjonelle, installere en vollgrav rundt eiendommen pynteborden. Denne kombinasjonen vann funksjonen og grensen kan virke mer på plass i et middelalderslott enn et hjem, men med riktig design kan det passe med enhver stil hjem. Før slik landskap funksjon, sjekke lokale lover å sørge for slik en forseggjort design er lovlig. På grunn av det store omfanget av prosjektet er det best å leie fagfolk til å fullføre jobben.