Egendefinerte lagring benk Seat ideer

January 6

Egendefinerte lagring benk Seat ideer

Sitteplasser og lagring er to vanlige knapphet i mange hjem. En flott løsning til begge er en lagring benk. Bruke plass det vil bli brukt for og hva slags lagring ville være mest nyttig når du utformer din baksetet. For eksempel lagre bøker på åpne hyller, mens tepper og sengetøy kan lagres best i en kiste. Måle plassen du har tenkt å sette din benk, inkludert bredden og høyden og plasseringen av alle vinduer, utsalgssteder eller andre hindringer.

Brystet benk konstruksjon

En felles design for benk seter er å hengslene øverst for å opprette en kiste. En vedlagt pute kan være et godt tillegg. Bruk langsom lukker hengsler på lokket, hvis barn får tilgang til rommet, for å hindre klemt fingre.Bygge eller kjøpe individuelle lagercontainere å fylle lagringsplass for leker, Håndverksutstyr eller andre elementer som er lett spredt og mikset. Plast beholdere med håndtak løfte ut lett.

Skuff for toppen av brystet kan holde små elementer og la bunnen av benken setet åpen for større gjenstander.

Linje innsiden av brystet med cedar å avskrekke møll og andre skadedyr skade skjøre klut elementer som kan være lagret i brystet. Også motstår råte og klær og tepper lukter frisk.

Cubby hull

Åpne cubbies tilgjengelig fra fronten kan gjøre enkel lagring som kan nås raskt, selv med elementene på benken.

Lagre sko, hansker og skjerf i en benk cubbies nær utenfor døren å holde disse elementene organisert og praktisk. Angi hver cubby til et medlem av familien.

Bygge eller kjøpe lagercontainere som vil gli inn i cubbies for å lagre mindre elementer som ikke kan sitte i en åpen hylle. Merke foran hver beholder for enkel organisering og tilgang.

Benken din midt plass og opprette cubbies på to ansikter for enda flere organisasjon muligheter.

Dører og skuffer

Bruk en øvre skap enhet, for eksempel installeres over kjøleskap, som grunnlag for din benken og utnytte selv avsluttende hengslet dørene å dekke opp lagringen.

Hyllene gjør stor bok lagring. Lagre bøkene dine under en benk installert i et koselig vindusete for en leser nook hvert medlem av familien vil elske.

Bygge i cubbies bak dører skjule virvar av votter og sko som benken inneholder.

La område bak dørene åpen for større lagringsplass, for eksempel sportsutstyr. Legger til en lip nederst innenfor døren å inneholde baller.

Legge til skuffer enheten for enda mer fleksibilitet. Bruk full forlengelse guider for enkel tilgang og velger robuste trekker for livet.