Effektiviteten av vannbasert Paver tetningsmidler

December 11

Asfaltutleggere er precast konkret blankett som kan legges i mønstre opprette innkjørsler, patio overflater eller utendørs gangveier. Over tid, farget utleggere visne i solen, og deres overflater bli pitted fra is, vann og generell slitasje. Tetting utleggere med en Vannbasert lakk forbedrer deres holdbarhet og tilbyr fordeler over andre typer av selfangere.

Vannbasert lakk

En Vannbasert lakk for utleggere funksjoner emulsive partikler blandet med vanlig vann. Når den brukes i flytende form, emulsive partikler synke i porøse utleggermaskin og fortsatt være der når vannet fordamper. De to andre typene paver tetningsmidler er løsemiddelbaserte tetningsmidler, som har en emulsive materiale fullstendig oppløst i en syntetisk base, og belegg som hviler på overflaten av en utleggermaskin uten å trenge det.

Penetrasjon

En av de viktigste forskjellene mellom paver tetningsmidler som påvirker generelle effektiviteten er dybden som sealer trenger en betong utleggermaskin. Løsemiddelbasert selfangere trenge dypere enn Vannbasert lakk. Dette betyr bare at de beskytte dypere lag av betong. Vannbasert lakk gir utmerket beskyttelse mot falming og skade i et område som er nærmere den utleggermaskin overflate. Belegg, derimot, beskytte bare utsatte overflaten av utleggermaskin.

Fordeler

Fordi de trenge utleggere noe, tilbyr vannbasert paver tetningsmidler en høy grad av beskyttelse mot sprekker, men mindre beskyttelse mot overflate skader og falming. De har den ekstra fordelen av å være miljømessig akseptabel. Noen miljøer begrense bruken av løsemiddelbaserte selfangere på grunn av de miljømessige skaden de kan forårsake. Vannbasert lakk er tryggere miljø alternativer som fortsatt beskytte utleggere når den brukes i henhold til instruksjonene fra produsenten.

Levetid

Bruke alle typer sealer vil forlenge levetiden til pavers. Typen fugemasse, sammen med søknadsprosessen og miljømessige faktorer, påvirker hvor lenge pavers vare før sprengning, pitting og falming. For eksempel visne Asfaltutleggere som er utsatt for direkte sollys raskere enn dem i delvis eller full skygge, selv med en vannbasert sealer brukes. Likeledes, harde regn og is kan skade utleggere for tidlig. Bruke en Vannbasert lakk når temperaturen er for høy eller lav kan redusere graden av effektivitet. Kommersielle Vannbasert lakk som Invisoseal hevder å beskytte utleggere så lenge som 10 år. Andre krever hyppigere reapplication å holde utleggere ser sitt beste.