Effektiv Elektrisk oppvarming alternativer

January 23

Elektrisk oppvarming er en av de enkleste måtene å varme et hjem. Mange elektrisk Oppvarmingssystemer er også energieffektive. Hvert system har forskjellige fordeler og ulemper, og det er viktig å vite alternativene før du handler for en ny varmesystem. Alternativene Elektrisk oppvarming vil gi alternativer til de mer vanlige ressurs-hogging varme systemene.

Bærbare systemer

Bærbar elektrisk Oppvarmingssystemer eller plass varmeovner, kan være svært effektiv. De fungerer best i boliger som ikke har sentralvarme eller boliger vil varme 1 eller 2 soverom samtidig. Når flere mellomrom varmeovner kjøres samtidig, er effektiviteten redusert. Men er de energieffektive når et hjem er liten, eller når ett rom kan varmes samtidig. Disse systemene er best brukt som supplerende systemer for å hindre viktigste varmesystemet overworking.

Strålende varme

Strålende oppvarming elektriske systemer er en av de mest energieffektive systemene tilgjengelig. De kjører under gulvet og varmen utstråler opp inne i huset. En elektrisk strålende systemet bruker strøm til å varme vann som går gjennom rørene under gulvet. Dette systemet er mer effektiv enn alternative varmluft systemet, som er vanskeligere å holde varm og krever mer kraft og energi. Elektriske ledninger kan også installeres under gulvet legge varme til rommet.

Baseboard varmeovner

Baseboard varmeovner er mer effektiv enn tvungen luft varmesystemer, men de er ikke så effektiv som strålende elektrisk Oppvarmingssystemer. Disse systemene kjøres Elektrisk oppvarming elementer gjennom metallrør som kjører langs baseboards i et rom. Disse systemene er effektive fordi de tilbyr muligheten til å kontrollere temperaturen i hvert rom i stedet for å kontrollere hele huset fra en termostat. De viktigste baseboard systemene installeres vanligvis mot yttervegger for større luft ledning.

Vegg ovner

Vegg ovner er også en noe Elektrisk oppvarming. Disse systemene er vanligvis installert på innvendig vegger for å reflektere varmen i rommet fra en varmere området. Systemet bruker strøm til å varme varmekabel, og gjenspeiles varmen tilbake i rommet med en vifte. Dette systemet fungerer bra for mindre rom.