Effekten av sukkervann på Mung bønne planter

October 23

Effekten av sukkervann på Mung bønne planter

Planter kan opprette egne sukker gjennom fotosyntesen, lys, vann og luft. Under normale voksende trenger planter bare ikke ekstra glukose. Hvis en legume som en mung bønne anlegget er visnet, den ikke mottar næringsstoffene den trenger, eller kan det gjøre dem. Ifølge Petrik laboratorier, sukker anbefales ikke som en jord endring, men vanning med en sukker-vann-løsning kan perk en plante opp selv om det ikke er en langsiktig svar på problemet.

Utvinning fra Wilt og dehydrering

Mung bønner er ofte vokst for deres spirer, som er skarpe og gode i salater. Voksende spirer trenger en jevn tilførsel av lys og vann, og hvis de ikke får det, vil de raskt vil.. I dette arrangementet, vil en klype eller to av sukker oppløst i en kopp vann gi dem et støt, leverer sukker som visnet blader ikke kan produsere gjennom vanlig fotosyntese. Se etter rask tegn til oppgang: utvannet stammer og dypere grønne blader.

Levende, kraftig vekst

Mung bønner lov til å vokse ut av spire scenen som å vokse i godt drenert, sandholdig jord. De kan nå en høyde på 24 30 inches, produsere klynger av bønne pods. Jord som er for sand kan ikke tillate mung bean's røtter å absorbere nok vann, spesielt hvis du vann sjelden. Gi tilstrekkelig fuktighet, og vann med en sukkeroppløsning ikke mer enn en gang i måneden å opprettholde frodige vekst. Litt sukker påvirker ikke smaken av mung bønner.

Råte og plante død

For mye av en god ting kan forårsake problemer for spirer og modne mung bønne planter både. Vanning altfor ofte med sukkervann, eller setter for mye sukker i løsningen kan drepe raskt. Planter med en sukker overdose slå brun, myk og har en stygg lukt. For mye glukose i jord tiltrekker også bakterier, sopp og insekter, forårsaker en rekke forskjellige problemer for andre planter i hagen din.