Effekten av Salisylsyre på planter

June 20

Beskyttelse mot invaderende patogener

Salisylsyre er den aktive ingrediensen i aspirin, og bruker det på planter, er det mulig å hjelpe disse plantene beskytte seg mot inntrengere som sopp og bakterier i planten virus. Denne type behandling kan forårsake defensive reaksjoner i planter å hjelpe dem kjempe av de skadelige inntrengerne mye raskere, hindre skade oppstår. Etter en av disse inntrengerne, oppretter en plante naturlig Salisylsyre som en måte å hindre fremtidige angrep ved at bestemt inntrenger. Mens denne syren er naturlig forekommende, kan det også bli introdusert til anlegget kunstig.

Sterkere, sunnere planter

Noen planter er gunstig for miljøet og lønnsomt å vokse, men de kan være svært utsatt for ødeleggende sykdommer, og disse plantene er assistert av de manuelle sprøyting av salicylic syre, som aktiverer sitt forsvar for å gjøre dem reagere raskt til kjente patogener. Anlegget er sterkere og mye mer sunt som følge av denne handlingen. Når syre aktiveres naturlig, er det fordi noe farlig til anlegget har rørt en del av en plante, for eksempel et blad. Syre fører til at blad å dø, og dermed gjør anlegget for å begrense mengden av området som patogen kan spre seg til.

Et naturlig forsvar

Dette forsvaret forårsaker anlegget for å bygge opp en immunitet mot pathogen som har angrepet den, så i fremtiden, som bestemt patogen vil ikke ha en effekt på at anlegget. Dette styrker anlegget, forårsaker det å leve lenger og bedre resultater. Det er sunnere, har en høyere avkastning og blir mye hardføre. Også når syre arbeider aktivt i anlegget, er det noen ganger mulig for planter å tåle angrep fra mikrober som det ikke har vært allerede inokulert imot, bare fordi syre skaper en sterk nok forsvarsmekanisme som anlegget er forberedt for viral angrep.