Effekten av Pollen

October 16

Effekten av Pollen

Pollen er et fint pulver i blomster, trær, gress og andre planter å hjelpe dem å reprodusere. I løpet av våren og sommeren månedene, er pollen vanligvis løftet av planter og gjennomført på vind. Samtidig kan pollen inhaleres av mennesker, som kan forårsake allergiske reaksjoner som høy feber. Det er positive effekter av pollen samt bee pollen er vanligvis selges i helse butikker.

Pollen og høysnue

Høysnue er en svært vanlig tilstand som rammer anslagsvis 15 prosent av befolkningen. Lider vanligvis utvikler høysnue i sin barndom, og symptomer får bedre eller forsvinne helt, senere i voksenlivet. Høysnue er en allergi mot pollen. I sommermånedene når pollen er luftbårne, påvirker pollen nese, øyne, hals og bihulene for allergikere.

Symptomer på høysnue

Når en høysnue lidende inhalerer pollen, fører det kroppen å produsere antistoffer og slipp et stoff kalt histamin. Histamin gjør nese, hals, øyne, og bihulene svelle. Dette fører til ubehagelige effekter som kløende og rennende øyne, Nysing, hoste og tungpustethet. Du kan også oppleve en brennende følelse i halsen og kløe i taket av munnen din.

Herding høysnue

De vanligste kur for høysnue tar antihistaminer, som stopper bivirkninger av inhaling pollen. Antihistaminer kommer i mange former. De vanligste er døsig og ikke-døsig piller, noen som bare trenger å tas en gang om dagen. Høysnue lider kan også be deres lege til å forskrive en antihistamine nesespray som er litt sterkere. De generelle decongestants hjelpe lette symptomene for. Det er også verdt å prøve å holde seg inne på dager når pollen teller er høy. Kontakt din lokale stasjon for pollen telling for den dagen.

Positive effekter av Bee Pollen

Biene samler pollen og pakke den inn granulater. Bee pollen anses å ha helsemessige fordeler. Faktisk kan spise pollen fra lokale bier hjelpe bygge opp en toleranse i høysnue og lindre symptomer. Bee pollen kan også øke energinivået, styrke immunforsvaret og hjelper deg med å takle stress. Det kan imidlertid gi alvorlige allergiske reaksjoner i enkelte tilfeller.