Effekten av plantevernmidler på busker

September 28

Effekten av plantevernmidler på busker

Plantevernmidler er en klasse av kjemikalier som brukes i avlinger og hager som er utformet for å målrette og drepe insekter eller ugress som kan skade eller drepe planter. De fleste plantevernmidler annonsere deres evne til å bare målet skadelige planter selv har ingen negativ innvirkning på andre hageplanter; langvarig eksponering for plantevernmidler kan imidlertid ha negative effekter på busker og busker.

Forkrøplet vekst

Når en busk er utsatt for plantevernmidler over en lengre periode, kan forgiftning kalt phytotoxicity oppstå. Phytotoxicity refererer til absorpsjon av skadelige kjemikalier i vitale strukturer av busk, som sin rot eller reproduktive systemer. En av symptomene på phytotoxicity er forkrøplet vekst. Når aktiv kjemikalier i plantevernmidler opp i busk, kan de føre til mutasjoner i kromosomene og hormoner som er ansvarlig for plantevekst. Mutert gener forårsaker unormale eller forkrøplet vekst som gir tydelig kort busker og busker som ikke videre forbi første voksende faser. noen busker kan gi filialer uten blader eller løvverk men ingen blomster.

Løvverk skade

Skade blader eller bladverket er også en felles bivirkning av plantevernmidler på busker og busker. Under phytotoxicity samhandle aktive og inaktive kjemikalier i plantevernmidler med nærings absorpsjon systemet av busker. Færre essensielle næringsstoffer er kjøpedyktig rekkevidde delikat blad strukturer, dermed resulterer i tørr eller brun. I noen tilfeller av phytotoxicity manifesterer løvverk skade hull eller flekker på bladene. Dessverre, mange huseiere feilaktig identifisere løvverk skade som skyldes en pest som et insekt eller sopp. Som et resultat, kan de øke bruk av plantevernmidler på busk, ytterligere skade plante strukturer og forverre løvverk skade.

Root skade

En av de alvorligste problemene forårsaket av langvarig plantevernmidler bruk er skadet en busk rotsystem. Root-systemet er inngangsporten for nesten alle viktige funksjoner i busker: røtter leverer viktige næringsstoffer som bidrar til sunn vekst, åndedrett og reproduksjon. Når plantevernmidler brukes til andre områder av landskapet, lekke kjemikalier inn jord og med grunnvann. Kjemikalier kan deretter spres til andre planter eller busker utenfor området av målet planter eller insekter. Busker rot systemer absorberer store mengder sterke kjemikalier, forårsaker dem til å tette eller forfall. Nye busker og planter saplings er spesielt utsatt for rot skade under planting tidligfasen; unngå plantevernmidler i den tidlige fasen av vekst og i stedet bekjempe skadedyr med Luke, mulch eller naturlige plantevernmidler.