Effekten av Miracle-Gro på planter

September 30

Effekten av Miracle-Gro på planter

Miracle-Gro brukes av mange gartnere for sine hager hvert år. Faktisk, for mange gartnere anses Miracle-Gro en hage stift. Miracle-Gro er utformet for å gjøre dine planter, gress og grønnsaker bli større og produsere mer blomster, frukt eller grønnsaker. Består av mange næringsstoffer og syrer, Miracle-Gro kan gi hjelp for planter, men på samme tid, kan være skadelig for insekter og jord.

Hva er Miracle-Gro

Miracle-Gro er en plante mat og jord opprettet av Scotts, et selskap som spesialiserer seg på plenen og hage. Miracle-Gro kommer i tre typer: økologisk valg, riste 'n' Feed og opprinnelige formelen. Miracle-Gro har også formler for ulike planter, for eksempel tomater, grønnsaker og stauder.

Miracle-Gro innholdet

Miracle-Gro produkter inneholder nitrogen - ammoniacal nitrogen og urea nitrogen - som på 24 prosent, er mesteparten av produktet; 16 prosent potash; 8 prosent fosfat; 0,02 prosent boron; 0.07 prosent kobber; 0,15 prosent jern; 0,05 prosent mangan; 0,06 prosent sink utgjør resten av kjemikaliene i Miracle-Gro. Ifølge Washington State Department of Agriculture, Miracle-Gro inkluderer også metaller: 0,38 prosent arsen, 1 prosent kadmium, 0,02 prosent kvikksølv, 2,5 prosent nikkel og 5 prosent kobolt.

Hvordan Miracle-Gro hjelper planter

Gjødsel i Miracle-Gro er vannløselig slik at innholdet er lett absorberes av jorden og anleggene rotsystem. Siden gjødsel reiser gjennom anleggene sirkulasjons systemer raskere enn tradisjonelle detaljert gjødsel, vokser plantene større i en kort tid, fordi anleggene aminosyrer er stimulert av produktets nitrogen innholdet.

Hvordan Nitrogen og stimulerer plantevekst

Nitrogen i Miracle-Gro er derfor produktet er nyttig for planter. I Texas barnehager og landskap Association (TLNA) påpeker at nitrogen er et essensielt næringsstoff for planter. Nitrogen, sammen med karbon planter bruk, gir sunn aminosyrer, som bidrar til å fremme sunn protein vekst. Ifølge TLNA, hvis planter ikke får nok nitrogen, bli de"spindly med en generell chlorosis av hele anlegget til en lys grønn og deretter en gulfarging av eldre blader."Hvis du har usunn jord, mottar planter ikke nok nitrogen, så vil begynner å dø ut. Miracle-Gro nitrogenholdige forbindelser i deres jord og gjødsel fungere som et supplement, hjelper anlegget.

Miracle-Gro skadevirkninger

Selv om Miracle-Gro gjør mye bra for planter, kan overusing produktet ha ødeleggende effekter på plantene dine røtter, brenne dem og bladene. Videre kan overfertilizing med Miracle-Gro forgifte jord, gjengi den ubrukelig på grunn av høy nitrogen innholdet.