Effekten av luftfuktighet på r-verdien av glassfiber isolasjon

December 9

Glassfiber isolasjon er en typisk materiale brukt i vegger og tak for å holde varmen eller kjølig luft i en bygning fra å rømme, samt holde uønsket utenfor utkast fra infiltrasjon bygningen.

Identifikasjon

Isolasjons evne til å redusere energitap av er målt ved r-verdien. Denne verdien bestemmes av forholdet elementer, inkludert installasjon teknikk, ledig mellomrom mellom isolasjon, strukturelle tre beløpet og antallet av isolasjon selv.

Betraktninger

Funksjonen av entrapment av luft i lommer av isolasjonen fører materialet til puten utkast til eller fra området. Hvis fuktighet forsterkes og forårsaker isolasjon har en luftfuktighet verdi på 50 prosent, påvirker dette direkte isolasjon ved å bringe effektiviteten med 50 prosent. Væte av innestengte luften faktisk utfører varme, benektende formålet med luften som bør være tørr å stoppe utkast.

Ekspert innsikt

Husk på at isolasjon effektivitet er også basert på hvordan den er installert i en vegg eller tak. Velg en entreprenør nøye og kontrollere arbeidet som det er installert for den beste energisparing.