Effekten av koffein på veksten av ert planter

June 2

Effekten av koffein på veksten av ert planter

Pollen rør ert blomster er veier som befruktning oppstår i planter. Pollinering er hvordan alle planter, inkludert erter, produsere sin frukt. Visse nivåer av koffein har vist seg å hemme veksten av pollen rør i ert blomster, en effekt som forstyrrer befruktning prosessen på planter.

Effekter på celler

Ifølge en 1997 artikkel publisert i "The plante celle" av amerikanske samfunn av anlegget Physiologists, påvirker visse konsentrasjoner av koffein cellene i ert planter ved å forstyrre mobilnettet utveksling av kalsium, et næringsstoff som er nødvendig å plante vekst. Koffein ble også observert for å intensivere av antistoffer som forstyrrer forlengelse av pollen rør ert blomster.

Effekter på celledeling

En 2007-artikkel i International Journal av botanikk omhandler effekten av koffein på bønne planter, som som erter, er medlemmer av Belgfrukt familie. "Resultatene av våre eksperimenter viste at økende konsentrasjoner av koffein (mer enn 20 ppm {deler million}) signifikant redusert vegetativ vekst av bønne planter." Studien videre hevder at høye konsentrasjoner av koffein i planter forkorter lengdene av sine skudd og røtter og kan forårsake svarte flekker på anleggene blader.

Effekter på plantevekst

I en 1998 postering av utdannet student Karen Culver-Rymsza på MadSci nettverket sier hun at "legge koffein i riktig doser ville føre til symptomer som ligner på kalsium mangel inkludert forkrøplet vekst" i planter. Hun legger til at syre i store mengder koffein kan også ha en toksisk effekt på planter.

Kompromiss

Hvor koffein synes å være mest skadelig for planter i høye konsentrasjoner, du resirkulere kaffegrut ved å legge dem til kompost hauger hvor de vil gradvis råtne, minimere koffeins langsiktige surt effekten på planter. University of Nebraskas forlengelse foreslår å bruke små mengder kaffegrut direkte på syre-elskende planter som blåbær og asalea. Ellers anbefales kompostering som kaffegrut vil bidra mye nitrogen til haug over tid.