Effekten av kaldt vær & stiger

May 6

Effekten av kaldt vær & stiger

Enten det er vår, sommer, høst eller vinter, er det noen hjemme forbedringsprosjekter som ikke kan vente. Tak skade i desember vil ikke bli bedre i April, så må du bryte ut trofaste ladder og begynne reparasjonen. Dessverre kan du ikke bruke en stige som du vanligvis ville i varmere forhold. Det kalde været påvirker stigen og hvordan du må bruke det å være igjen pengeskap.

Tre og aluminium stiger

Alle som bor i regionene som får spesielt kaldt om vinteren vet at skadevirkningene frysing forholdene kan ha på ubeskyttet objekter. Stiger er ikke annerledes. Hvis du lar ladder utenfor og utsatt for elementene, kan du ha noen problemer neste gang du prøver å klatre opp. Spesielt holder tre stiger ikke seg godt til kaldt vær. Fuktigheten i luften og de lave temperaturene kan gjøre tre sprø over tid. Resultatet stigen kan ikke kunne håndtere din vekt og du vil bryte gjennom et skritt. Du kan unngå denne potensielt farlig situasjon ved å lagre tre ladder innendørs eller ved å benytte en aluminium stigen. Aluminium stiger er ikke berørt av kulde eller fuktighet.

Ujevne overflater

Kaldt vær kan opprette ujevne overflater på grunn av en opphopning av is og snø på bakken. Ujevnt underlag er en av de verste stedene du kan plassere en stige fordi det skaper potensialet i stigen velter når du klatre det. Den eneste måten rundt denne situasjonen er å finne et sted isfri eller måke snø til du har nådd bakken. Dette er en grunn en stige må aldri plasseres oppå snø eller is.

Mangel på friksjonen på bakken

En annen grunn du ikke vil plassere ladder over snø eller is er mangel på friksjon mellom stigen og bakken. Is er glatt, selv når du legger vekt på stigen. Glatt forholdene på bakken betyr at minste risting mens du er på toppen av stigen kan sende på stigen ben i alle retninger. Du vil stå uten en støtte og faller til bakken. Likeledes, snø er myk og har en tendens til å skifte. Du kan plassere ladder over en snø haug, tenker det er fast på plass til å ha stigen skiftet nedover eller til sidene. Denne brå bevegelser kan føre til at du mister fotfestet.

Snø, is og utvidelse stiger

Utvidelse stiger er den utvides, aluminium stiger som hviler på gulvet og lene mot en bygning eller annen struktur for støtte. Denne stigen bruken av en bygning for støtte skaper flere problemer hvis det er snø eller is på taket av strukturen som du jobber. Vibrasjonene du sender mot taket ved å klatre på stigen kan forårsake uforstyrret snø falle i din retning. Noen is og snø stigen er plassert mot vil også redusere friksjonen nødvendig å holde stigen på plass. Dette er mer farlig enn snø eller is på bakken siden det kan fjernes. Snø eller is på taket kan ikke fjernes før du klatre på stigen. Du bør ikke bruke filtypen stiger i snøen hvis du kan.