Effekten av husholdningenes skadedyr

January 24

Effekten av husholdningenes skadedyr er ikke alle negative. Honeybees hekkende innsiden husholdning vegger er problematisk i dette stedet, men sterkt gunstig i hagen. Edderkoppene som sett housekeeping innendørs kan gi huseiere frysninger, men er kjent for å eliminere andre bugs. Men de viktigste effektene på som huseiere fokuserer negative. Disse inkluderer strukturelle skader på bygninger som fysisk skade folk og gjøre dem føler usikkert hjemme.

Termitter og Powderpost biller

Powderpost biller og termitt skade de tre delene av bygninger. Også kjent som woodworms, powderpost biller tilbringer mesteparten av sitt liv som larver (ormer) tunnelering treslag og softwoods både å få stivelse og andre næringsstoffer. Når de hjemsøke et hus, de forblir i flere generasjoner og fortsetter å skade utseende og styrke av strukturen til utryddet.

Termitter spiser tre og konvertere sin cellulose til sukker. Det er underjordiske termitter, som trenger fuktighet for å overleve, og drywood termitter, som ikke. Selv om underjordiske termitter kan bli funnet gjennom det meste av USA, bor deres drywood slektninger primært langs varm kystområdene.

En måte å identifisere tilstedeværelsen av den underjordiske arten er å se etter rør av gjørme kalt "Le rør" utvide opp fra jorden til sidene av bygninger.

Snekker maur

Snekker maur er store og kan være vanlig våren, men er vingeløse resten av året. I motsetning til andre maur neste de over bakken og noen ganger i vegger, sub gulv og tak av hus. I motsetning til termitter, kan overleve på enn tre og ofte skade stivt skum isolasjon.

Snekker maur opprette store kolonier og utvide til satellitt kolonier hvis overfylte. Heldigvis er de lett å oppdage, fordi de kan bli sett reiser i en linje fra hus til utendørs.

Veps, snekker bier og Honeybees

Veps, for eksempel gule jakker, strukturelt skade ikke bygninger, men skade huseiere med smertefullt stikk som er farlige for de som er allergisk mot dem.

I kontrast, har snekker bier som stingers. Men de bar 1/2-tommers hull i utvendig tre flater og lager tunneler. De forårsake alvorlige strukturell skade når de gjentatte ganger kolonisere ett område av en struktur. Også grubs hakkespetter leter snekker bee ytterligere skade yttervegger insekt infests.

Honeybees angripe ikke byggematerialer. Men hvis de oppretter en koloni mellom en utvendig og innvendig vegg, en overdreven opphoping av voks og honning kan råtner i dette rommet, tiltrekke andre bugs, begynner å lukte og flekken innvendige vegger.

Hakkespetter

Mannlige hakkespetter hammer for hus med deres nebb å etablere paring territorium. Menn og kvinner hakke for å finne larver eller bygge reir. Den beste strategien for å begrense dette problemet er å reparer og male hullene, etter Iowa State University, som bemerker at hakkespetter ikke kan bli drept lovlig.

Kakerlakker, Veggdyr og frykt av insekter

Frykten for noen husholdning insekter er velbegrunnet. Bed bugs bite mennesker mens de sover, mens kakerlakker føre til astmaanfall, spre sykdom og forurenser matforsyninger. Bed bugs, som er rødbrun og på størrelse med en apple frø, en gang var kontrollert av sprøyting med et insektmiddel kalt DDT. Men DDT ble forbudt i 1970 i USA på grunn av toksisitet for miljøet. De skjule på dagtid i hulrom i seng rammer og boksen fjærer.

Kakerlakker, som kommer i ulike størrelser, også skjule i løpet av dagen. De foretrekker fuktighet og overleve ikke lenge uten. Men kan de klare seg uten mat for ca to måneder, ifølge Pennsylvania State University.