Effekten av hagen lys på pause Ins

December 24

Effekten av hagen lys på pause Ins

Innbrudd og innbrudd kan ikke frata bare et hus av eiendeler, men også frata henne sjelefred. Derfor utarbeidet flere forsvarsmekanismer for å sikre et hjem. Mens noen er dødelig som pistol i skapet, er andre ment å avskrekke samt True. Hagen lys spiller en viktig rolle i den sistnevnte typen forsvar og påvirke potensielle kriminelle på flere måter.

Avskrekking

Selv om hagen lys ikke er i seg selv farlig for potensielle tyver, er implikasjonene ofte nok til å avskrekke innbrudd og tyveri. Tyver på jakt etter potensielle ofre ofte velger enkleste huset å rane uten å bli tatt. Velplasserte hagen lys i nærheten entranceways fortelle innbruddstyv seg sjansen for å bli utsatt. I tillegg er hus med hage lys en indikasjon til en potensiell innbruddstyv at hus er bevisst om mulige farer. For tyven betyr dette lys ikke kan være den eneste linjen av forsvar i hjemmet.

Anerkjennelse

Uheldig eller uerfarne tyven som forsøker innbrudd på et hus med hage lys, er resultatet ofte langsiktige eksponering. Fordi hagen lys er bredt spenner, må tyven reise avstand før retur til sikkerheten til mørke. Dette gir hus, naboer og selv patruljering politibiler muligheten til å oppdage kriminalitet pågår.

Skyting

Ifølge FBI skje"60 prosent av innbrudd mens et hjem er okkupert." Derfor holde mange huseiere en pistol i nærheten for å svare til innbrudd. Fortsatt, spesielt i et hjem med barn, ikke alle stille oppføringen er et innbrudd. Yard lys gir nervøs hus lyset å skille venn eller fiende før et skudd er avfyrt. Denne tjenesten redder liv, og hvis avfyrt skudd, hjelper hus etablere begrunnelse til politiet.

Mørke sonen

Selvfølgelig, akkurat som god belysning avskrekker innbrudd, kan utilstrekkelig belysning invitere en. Dårlig plassert lys kan distrahere huseiere mens faktisk gjør det vanskeligere å holde et øye på dører og vinduer som inviterer innbruddstyver. Maksimere effektiviteten av verftet lyser ved å sikre de lyse områder nær alle etasje dører, Vinduer og kjeller vinduer.