Effekten av fuktighet på Veggdyr

August 24

Veggdyr er liten, vingeløse insekter som mate på blod. De pleier å holde skjult i gulvet sprekker, vegg eller madrasser dag og kommer ut å mate natten. Voksen Veggdyr er synlig for det blotte øye, men kan være vanskelig å flekk fordi de kan gjemme seg så effektivt.

Betydning

Veggdyr har blitt et økende problem i hjem og bransjer, alt fra landbruk til reiser og gjestfrihet. Bugs har blitt slik en plage at Environmental Protection Agency begynte å holde nasjonale Bed Bug toppene. Heldigvis kan Veggdyr drepes med desiccants.

Identifikasjon

En tørkemiddel er et stoff som fører til en varig tilstand av tørrhet. De fleste insektmidler inneholde desiccants fordi kjemiske har evnen til å drepe en rekke skadedyr. Desiccants kan drepe flått, lopper, kakerlakker og Veggdyr.

Effekter

Insekter har en exoskeleton som beskytter uttørking. Desiccants arbeide ved dehydrating bugs og drepe dem. Ifølge Pest produkter bruker mange skadedyr kontroll operatører desiccants til trygt drepe skadedyr i boliger og andre bygninger.

Typer

Desiccants kan leveres i to former, en spray eller en støv. Tørkemiddel støv er sprinkled i infested områder og er effektiv som bugs gå gjennom støvet.

Feromoner og Desiccants

Ifølge Ohio State University vurderer forskere å legge til en blanding av bedbug egen feromoner tørkemiddel støv. Innlemme feromoner i tørkemiddel ville gjøre Veggdyr mer sannsynlig å gå gjennom støvet.