Eddik & vann å vaske gulv

January 27

Eddik er en naturlig rengjøringsmiddel som fungerer også som en desinfiserende og deodorizer. Mange kommersielle gulvet rengjøringsmidler er kostbare og ofte etterlate rester på gulv. En hjemmelaget rengjøringsmiddel laget av eddik og vann som renser like godt uten innlevering bak filmen.

Rengjøring tre og laminat gulv

Feie gulv å samle løst smuss. Bland om 1/2 kopp hvit eddik med 1 gallon vann. Dyppe en mopp i blandingen og vri det bra. Tørke ned tre eller laminatgulv med dette damp mopp. Tørr gulv med en ren mopp, som du ikke vil fuktighet å absorbere i gulvet. For mye fuktighet kan føre til tre til å svelle og bli skadet.

Rengjøre fliser, Vinyl og Linoleum gulv

Fliser, vinyl og linoleum er også lett å rengjøre med eddik og vann. Bland ca 1 kopp hvit eddik med 1 gallon vann. Vakuum eller feie gulvet før mopping å samle løst smuss. Tørke med eddik og vann blandingen, og la din harde gulv overflate luften tørr. Eddik løsningen tørker stripefrie, så uten ekstra arbeid er krevde bortsett fra å holde fotavtrykk på gulvet inntil det hadde tørket helt.

Rengjøring teppebelagte gulv

For å fjerne lukt og desinfisere teppe, fylle en sprayflaske med hvit eddik og tåke teppet lett. En dyp rengjøring, bruke en steam rengjøring maskin. I stedet for å fylle rengjøring løsning rommet med kommersielle tepperengjøringsmaskin, fylle den med hvit eddik.

Gulv usikre for bruk med eddik

Bruk aldri eddik på granitt eller marmorgulv, som det kan spise bort på gulvflaten og kostbare skade. I stedet bruk stein renere safe for denne typen gulv og som instruert.