Eddik til å fjerne gamle teppe lim

April 26

Eddik til å fjerne gamle teppe lim

Teppet limet vil holde teppet sikret til din tregulv, men det kan være en stresset hvis du rive opp teppet bare å avsløre lim-dekket gulv. Hvit eddik er en naturlig løsning som kan oppløse gamle teppe lim uten å bruke sterke kjemiske strippere. Kjøpe hvit eddik på alle dagligvarer eller hjemme forbedring butikken.

Om hvit eddik

Hvit eddik er helt naturlig, mat grade og ikke giftig. Det er en svært mild syre kan fjerne mange alkaliske flekker og stoffer som gamle teppe limet. Hvit eddik har en skarp og uønsket lukt som vil forsvinne så snart det tørker. Det er også en lukt neutralizer som vil fjerne alle lukter som kan ha seeped i gulvet.

Etasje forberedelse

Hvit eddik er ikke så sterk som kjemisk gulvet strippere, så må du først fjerne så mye av limet som med andre metoder. Dette gjør suge limet med varmt vann for å myke det, og deretter skrape den med en maling skraper. Pass på at du ikke huljern gulvene under denne prosessen. Fortsett til du fjerner så mye av limet som mulig.

Bruke hvit eddik

For å bruke hvit eddik, bland en del hvit eddik med en del varmt vann. Hvit eddik løsningen gjelder gamle teppe limet og la det sitte i noen minutter. Løsningen vil mykne limet og begynne å oppløse den. Skrubbe gulv med korn med myk-bristled pensel å fjerne resten av limet.

Etterbehandling

Avslutte prosessen med slikker hvit eddik resten med håndklær. Aldri la gulvet luften tørr hvis de er hard, som kan forårsake dem å spenne, fordreie og til slutt knirker når du går på dem. De fleste etasjene krever sliping og refinishing. Fullføre prosessen med et lag med lakk å beskytte gulvet mot mer flekker.