Eddik for tregulv

March 22

Eddik for tregulv

Tregulv kan gi hjemmet ditt en individuell karakter, fra bodde-inne rustikk sjarm til glatt, sofistikert polsk. Det hele avhenger av tre du og mønsteret som det er installert. Uansett hvilken stil velger du, eddik kan bidra til å bevare ditt tregulv.

Tregulv

Tregulv kan legge verdi og skjønnhet til ditt hjem, men bare hvis du skal vedlikeholde dem. Forsømmelse kan tillate dem å bli skrapte, kjedelig eller farget. Følg produsentens og installert retningslinjer for behandling. Alltid være forsiktig når du bruker en ny rengjøringsmiddel på gulv, inkludert når du bruker eddik. Test på en iøynefallende del av gulvet før du bruker den på gulvet i et helt rom.

Generelt rengjøring

Eddik kan være en del av din regelmessig rengjøring rutine. Hell 1/2 kopp cider eddik i en gallon av vann. Pass på at vannet er varmt, i stedet for varmt. Bland eddik og vann godt. Nyt en svamp i løsningen, og vri den ut. Damp mopp gulvet for hånd. Kontroller at svampen er bare damp - du bør ikke vaske gulvet. Når du er ferdig, buff gulvet tørt med en ren, myk klut.

Flekker

Bruk eddik til å fjerne kjæledyr flekker fra ditt tregulv. Urin er farlig å gulvet; lukt kan trenge dypt inn i skogen. Hvis dette skjer, returnerer lukten hver gang været blir fuktig eller hvis vannet er sølt på gulvet. Nyt urin så mye som mulig med papirhåndklær. Deretter blande like deler hvit eddik og vann. Våt en svamp i blandingen, og denne gangen, vasker stained området. Skyll det behandlede området med vann, så tørr gulvet så raskt som mulig, bruker en fan hvis mulig.

Betraktninger

I tillegg til fuktig mopping minst én eller to ganger i uken med cider eddik løsning, bør du også støv tre gulv ofte for å holde dem rene. Fuktig mopping er nøkkelen til å bevare ditt tregulv. Ikke bare kan mye vann flekk gulvet, kan også suge inn tre og støtte gulv under den. Dette kan føre til tre råtne eller muggvekst, ikke kan repareres. Hvis de oppstår, må du erstatte den skadede delen av gulv.