Eddik for rengjøring keramiske fliser

November 12

Eddik for rengjøring keramiske fliser

Destillert hvit eddik har blitt brukt i hundrevis av år som kraftig rengjøringsmiddel. Sure natur gjør det ideelt for rengjøring ikke-porøse overflater som keramiske fliser. Også fungerer som et desinfeksjonsmiddel og blir kvitt ubehagelig lukt. Destillert hvit eddik er ofte tilgjengelig gallon i dagligvarebutikker for en rimelig pris.

Hjemmelaget eddik Spray renere

Eddik blandet med noen andre husholdningsartikler gjør en kraftig støvsuger som er giftig og effektiv rengjøring keramiske fliser. Bland 2 ts boraks, 1/2 ts vasking brus, 2 ss sitronsaft og 4 ss hvit eddik med 3 kopper varmt vann i en sprayflaske. Rengjør keramiske counter topper eller spot rengjør keramiske flisgulv, spray med støvsugeren og tørk av med en klut. Tillate renere å sitte i noen minutter på vanskelige flekker.

Rengjør keramiske fliser dusj

Keramiske fliser dusj har en tendens til kjedelig med eksponering for hardt vann. Bringe dem tilbake til sin tidligere storhet tar litt albue fett og tålmodighet, og masse eddik. Start ved sprøyting dusj veggene med hjemmelaget Universal renere og skrubbe overflater med sterk nylon-bristled pensel. Fokus på flisene skinne. For å rengjøre hard flekker som gjenstår etter scrub, mette papirhåndklær i ufortynnet hvit eddik og legg dem over stedene. Etter en time, trekk håndklær bort og skrubbe hardt vann flekker. Hvis noen fortsatt, gjenta prosessen. Eddik ikke bare renser fliser, det deodorizes mugg lukt.

Rengjøring keramiske fliser med surt eddik

Eddik er fem prosent syre. Rengjøring med dette stoffet som rengjøring med alle typer syre, og krever omsorg og forståelse av overflaten du rense. For å beskytte din fliser mot etsing av gjentatt eksponering, husk å alltid våt overflaten med vann grundig før du bruker eddik. Alltid skyll overflatene du har renset med eddik godt etterpå. Dette er spesielt viktig for unglazed keramiske fliser.

Drikkepenger og advarsler

Hvis du er usikker på hvordan din keramiske fliser overflaten vil reagere på renses av eddik, teste en liten flekk i en iøynefallende området først. Det er viktig ikke å rengjøre marmor med eddik, som syre vil skade overflaten. Husk dette hvis du har keramiske fliser i marmor, som keramiske vegger og marmor vask på badet.