Edderkoppene som er grå-svart

October 29

Edderkoppene som er grå-svart

Noen mennesker opplever en økning i hjertefrekvens når de se en edderkopp scurrying over bakken. Men bare et lite antall edderkopper har muligheten til å forårsake alvorlig skade på mennesker, og de fleste varianter er gunstig for miljøet fordi de tære på husholdningenes skadedyr inkludert midd og lopper. Mulig disse gnagerne skal stå alene.

Hopping edderkopper

Edderkopper vises i en rekke farger, former og størrelser. Dette gjør det noen ganger vanskelig å identifisere hvilken type av edderkopp i et hjem eller hage. Hopping edderkopper er vanlig både innenfor og utenfor huset. De fleste av disse små edderkopper er mørk med hvite merkingen om noen er fargerike. De er gjenkjennelig med sin store sentrale øyne og deres evne til å gå flere ganger deres kropp lengde.

Web utbyggere

Svarte og grå huset edderkopper, også kalt vinduet edderkopper, sett ofte innendørs. Til tross for navnet sitt lever disse edderkoppene ikke utelukkende live innendørs. De bygge webområder i uforstyrret områder som mørke hjørnene, kjellere og woodpiles. Huset edderkopper er grayish eller brunlig med kantete merking på magen. En annen type WebBuilder, pappa-longlegs edderkopp eller kjelleren edderkopper, vises også i både brun og grå varianter. De skiller seg fra ikke-arachnid pappa longleg som tilhører en annen rekkefølge. Myten om at hevder disse edderkoppene er svært giftige, men kan ikke bite mennesker er ikke basert på vitenskapelig faktum.

Bakken jegere

Ikke alle edderkopper bygge webområder å fange deres byttedyr. Noen jakte på bakken og stole på hastighet og syn for å hjelpe dem med å spise. Blant disse er ulv edderkopper som har grå-brun eller grå-svart organer. De er ikke farlig for mennesker og bare bite hvis håndtert. Ulv edderkopper trekkes til miljøer med steiner og gress, men bor i skog og sumper. De sjelden inn i bygninger, men er noen ganger oppdaget inne i hjemmet.

Gresset edderkopper

Varierte edderkopper er funnet i gresset. Gresset edderkoppen har fremtredende spinnerets og øyne arrangert i tre radene. Noen, men ikke alle, er grå med karakteristiske band rundt bena liten. Gresset edderkopper er vanlig i Nord-Amerika og er spesielt rikelig i de varme sommermånedene. Deres biter er vanligvis smertefri, men ofte la små spor med lokaliserte hevelse og kløe. De fleste gress edderkopper fange byttedyra ved å bygge trakt-formede webområder.