Eco Tepperensing

October 6

Alle som har hatt sine tepper profesjonelt renset, eller som har brukt en hjemmeeksamen carpet cleaner leid fra en butikk - vet sterke lukten som kan være igjen. At lukten kommer fra skadelige kjemikalier som kan være giftig hvis ingested eller inhalert. I stedet for avhengig av kjemisk-baserte renset, er det nå øko-vennlig teppe rengjøring alternativer som er tilgjengelige.

Tradisjonelle teppe rengjøringsmidler

Tradisjonell kommersiell teppe rengjøringsmidler kan inneholde skadelige kjemikalier. Røyk fra tradisjonelle teppe rengjøringsmidler etterlater en avslørende lukt kjent for mange av oss. Disse kjemikaliene kan være giftig ved innånding eller svelges. En av de mest vanlige kjemikaliene som brukes i Tepperensing er perchloroethylene. Ifølge Environmental Protection Agency, dette kjemikaliet kan forårsake svimmelhet, tretthet og kvalme og har vært knyttet til nyre- og leverskader. En annen giftige kjemiske, naphthalene, laget av steinkulltjære, antas å være et kreftfremkallende stoff. Det er også skadelig for sentralnervesystemet. Ikke bare er disse kjemikaliene dårlig for oss hvis vi kommer i kontakt med dem i våre hjem, de kan komme inn i lokale vannkilder og forårsaker forurensning.

Miljøvennlige alternativer

Disse dager forbrukerne har et valg. Nå er det mer miljøvennlige alternativer som unngår bruk av skadelige kjemikalier for mer naturlig, økologisk trygg renset. Mange av disse er plantebasert, som Biokleen, NatureClean, syvende generasjon naturlig sitrus Carpet Cleaner og SimpleGreen. Ring din lokale Tepperensing selskaper og be om deres renset er plante - eller kjemisk-baserte. Kontroller hvordan de kast deres avløpsvann etter rengjøring. Unngå tjenester som bruker skadelige kjemikalier eller som ikke har en ren, trygg måte avhending av deres avløpsvann.

Fagfolk

Med den økende populariteten til grønne rengjøring blir profesjonell teppe rengjøringsmidler oftere til miljøvennlige alternativer. Sjekk telefonkatalogens gule sider, eller gjøre et søk på nettet for fagfolk i ditt område som gir "eco" Tepperensing. Rengjøring tjenester som Oxi frisk bruker en oksygenrikt Tepperensing metode som bruker mindre vann (og derfor har en raskere tørketid) og naturlige ingredienser. Hva er mer naturlig enn oksygen og vann? Noen profesjonelle rengjøringsmidler bruke sitrus-baserte produkter som er miljøvennlig og har en behagelig lukt. Mange av disse profesjonelle rengjøringsmidler tilbyr grønn tjenester som redusere allergener som støv og dyr hår.

Mellom rengjorde

Redusere profesjonell Tepperensing hjem behov av spot-behandle med miljøvennlige eddik og vann. Bare kombinere like deler eddik og vann til en sprayflaske og gjelder det berørte området, blotting med en ren, tørr håndkle. For tøffere flekker, lag en pasta av natron og vann og pels flekken. La lim sitte i ca 30 minutter deretter tørke med en fuktig klut. For dypere rensing, gjøre hvis selv med biologisk nedbrytbar rengjøringsmidler som AFM Safecoat lagt til en leid carpet cleaner.