Echo blåser problemer

September 9

Echo blåser problemer

Echo makt Løvblåsere er utformet for yard vedlikehold og rengjøring. Blåsere er vurdert basert på kubikkfot per minutt (cfm) som måler mengden luft de kan generere, og bestemmer hvor raskt viften fjerner rusk. Blåser vedlikeholdsproblemer inkluderer tap av makt, starter eller fuktighet problemer pga knekk.

Motoren starter ikke

Echo makt blåsere opplever et problem med motoren starter ikke. I mange tilfeller dette skyldes drivstoff ikke nå forgasser eller sylinder. Se etter en tett gassledningen. Kontroller at drivstoff silen ikke er tett. Kontroller choke justeringen er i riktig posisjon spesifisert av produsenten. Kontroller at tennpluggen ledningen er festet på tennpluggen. Sjekk tennpluggen for å fastslå om det er felt og må erstattes.

Motoren går deretter dør

Din strøm viften kan starte i begynnelsen men så stopp kjører, foreslå et annet vedlikehold problem. Kontroller om luft og drivstoff filtrene er tilstoppet og avgjøre om de trenger rengjøring eller erstatning. Kontroller at verken drivstoff ventilen eller gnist bør skjermen er plugget. Sjekk forgasseren og kjølesystem for å fastslå om de er feil blir for varm under bruk.

Blåser produserer ikke luft

Strøm viften kan bli tett over tid og gjentatt bruk, forårsaker en nedgang i lufttrykket selv når motoren er igang. Sjekk blåseren røret å avgjøre om et fremmedlegeme sitter fast i rørets produksjon. Avgjøre om røret er løse eller frakoblede fra motoren som dette vil også påvirke luftstrøm.

Motoren ikke skru

Hvis du prøver å slå på din ekko strøm viften og motoren ikke skru eller "snu", er dette sannsynligvis fordi store interne motoren ikke. Kontakt ekko forhandleren eller produsenten for mer informasjon eller å bestille en erstatning blåser Hvis maskinen er fortsatt under garanti.