Dyrking av uekte oransje av Egypt Virginalis

May 2

Hybrid mock orange, av Egypt x virginalis, er en stående, deciduous busk med doble eller semi dobbel hvite blomster som har en citrusy duft. Det kan nå 6 til 10 fot høye. Kultivarer inkluderer kalde-hardføre Minnesota snøflaket, mindre miniatyr snøfnugg og Natchez, som har enkelt blomster.

Geografi

Hybrid mock orange er best dyrkes i USA Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5-8, hvor vinter lave temperaturer varierer fra 20 til minus 20 grader F. Minnesota Snowflake er kjøpedyktig overleve vintrene i sone 4, hvor temperaturen kan dyppe til minus 30 F.

Økende krav

Plante mock orange busker i en moderat fruktbar jord som er godt drenert. I kjøligere-sommer regioner, kan det ta full sol steder, men i områder med varme somre, plante den der det vil bli delvis sol og ettermiddagen skyggen. Vann for å holde jorda fuktig fra våren til høsten å opprettholde vekst, men om vinteren når anlegget er sovende jord bør være så vidt fuktig og aldri våt.

Betraktninger

Beskjære bort død og brutt grener året. Gjøre vedlikehold beskjæring straks blomstrende slutter i slutten av våren til midtsommer før neste års blomsterknopper har satt. Kuttet grenene til en lavere sterk skyte eller bud. På eldre planter, kuttet om lag en fjerdedel av grenene til 6 tommene lang å oppmuntre sterk nye vekst.