Dynen vaskeanvisninger

November 19

Dynen vaskeanvisninger

Dynen er myke dundyner vanligvis fylt med ned, ull eller silke. Dynen er dyrt og deres størrelse og bulkiness å vaske dem vanskelig. Dyner kommer vanligvis med et deksel som beskytter dem fra flekker, smuss og normal slitasje. Du kan vaske dynetrekk med andre sengene. Det anbefales å vaske dynen selv en gang i året. Før vask dynen, sjekk produsentens vaskeanvisninger, skrevet på merkelappen.

Instruksjoner

•Still vaskemaskinen din til et kult vanntemperatur på milde syklusen. Legge til en mild vaskerom såpe-en som ikke inneholder blekemidler.

•Kontroller at alle vaskemiddel fjernes fra dynen. Eventuelt kan du kjøre dynen gjennom en andre skyll syklus.

•Squeeze ut så mye vann fra dynen som mulig. Noen vaskemaskin spinn sykluser Fjern ikke væsken fra dynen riktig. Starter i den ene enden og forsiktig presse-ikke vri-dynen trekke ut overflødig vann. Fortsette på denne måten mens du flytter ned dynen.

•Plasser dynen i tørketrommelen. Angi tørketrommel på en lav varme eller luften tørr innstilling og la den tørketrommel i flere timer. Det kan ta åtte til 12 timer for dynen tørke helt. Du bør fjerne dynen fra tørketrommelen hver noen timer og riste det for å fordele fyll.

Tips og advarsler

  • Hvis dynen ikke er helt tørket, kunne mold og mugg begynne å vokse på den.
  • Mange vaskemaskiner og tørketromler har ikke en stor nok kapasitet til å vaske og tørke dynen. Vurdere å ta dynen til et vaskeri og bruke en kommersiell størrelse vaskemaskin og tørketrommel.