Dverg trepleie

January 20

Dverg trær kan kategoriseres som bonsaitrær og vanlige dverg. Gartnere opprette dverg trær ved pode små trær sammen eller avl store typen treet til å bli stadig mindre. deres størrelse opprettholdes gjennom potting og beskjæring. Bonsaitrær er bred for å bli Miniutgaver av en full-størrelse treet.

Potting jord og plantasjeeiere

Hold bonsai eller dverg trær i en beholder å kontrollere hastigheten av vekst og opprettholde dverg størrelse. Bruke tre potting jord for dverg trær; bonsaitrær må spesielt formulerte jord som tørker ut sakte. Fyll plantasjeeiere med passende jord å gi dverg trær med de riktige typene næringsstoffer. Bruk plantasjeeiere som renne godt for å hindre stående vann i å bygge opp i potten, som kan føre til sopp problemer.

Sollys og næringsstoffer

De fleste dverg trær krever delvis til fullt sollys, mens mange bonsaitrær vokser bra bare i delvis sollys. Holde dverg trær hvor de får den nødvendige mengden av sollys for å gi dem energien som trengs for fortsatt vekst og helse. Gi dverg trær gjødsel tidlig om våren å gi trær næringsstoffer som de dukker opp fra deres vinter dormancy. Bonsai og dverg treet gjødsel er tilgjengelig på mange hage sentre.

Beskjæring

Beskjæring hindrer dverg og bonsai trær overbefolkning deres plantasjeeiere, vokser også stor og lider av skade eller sykdom. Fjerne grener som forstyrrer utseendet av treet; mange dverg og bonsai trær er luket ut i figurer. Kuttet ut noen filialer skadet av skadedyr eller sykdom så treet er fortsatt sunt. Sviske røttene av dverg eller bonsai treet også for å holde dem vokser inne deres planter. Beskjære dverg trær i sovende sesongen.

Pest problemer

Dverg og bonsai trær, spesielt de voksende innendørs, er utsatt for skadedyr som midd og bladlus. Spider mites ser ut som små edderkopper, og både midd og bladlus skade bladene av en dverg eller bonsai treet, svekket anlegget og gjør det mottakelig for sykdommer. Behandle infested trær med miticide eller insektmiddel; bruke en fortynnet eller mild plantevernmidler, dverg og bonsai tree bladene er lett bli skadet av overflødig kjemiske behandlinger.